Ünlü isimlerin yeni modası: Eski sevgiliye dönmek!

Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu ile Berrak Tüzünataç 3 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz ay sonlandırmıştı. İddiaya göre Sokullu, barışmak istiyor. Bir diğer haber ise İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu cephesinden geldi. Ünlü çift geçen eylülde ayrılmıştı. İlker Kaleli'nin de eski sevgilisine dönmek için uğraştığı öne sürüldü.

BurçinTerzioğlu ve İlker Kaleli, yakışıklı ouynucunun ''Şu an hayatımın devre arasında gibiyim. Yoruldum. Kendimi tamir etmeye çalışıyorum'' sözlerinin ardından, geçen eylülde ayrıldılar.

Adlarını 3.5 aydır aşk dedikodusuna karıştırmadılar. İddiaya göre, İlker Kaleli son 2 haftadır Burçin Terzioğlu'na dönmek istiyor.

 DOSTLAR DEVREDE

Gönlünü almak için elinden geleni yapıyor. Çiftin ortak dostları da devrede.Netflix’te yayınlanan 'Muhafız: Hakan'da oynayan, yakında yeni bir diziye de başlayacak olan Burçin Terzioğlu eski sevgilisine bir cevap vermiş değil. Burçin Terzioğlu ayrılığın ardından yakınlarına ''Kırgınım'' demişti.

Ünlü isimlerin yeni modası: Eski sevgiliye dönmek!

O DA BARIŞ İSTİYOR

Birkan Sokullu ile Berrak Tüzünataç da üç yıl önce aşk yaşamaya başlamıştı. Herkes evleneceklerini düşünürken geçen kasımda ilişkilerine son vermişlerdi. İddiaya göre Birkan Sokullu, barışmayı ve aşkın kaldığı yerden devam etmesini istiyor.

Ünlü isimlerin yeni modası: Eski sevgiliye dönmek! - Resim : 2

Ünlü isimlerin yeni modası: Eski sevgiliye dönmek! ile ilgili etiketler Burçin Terzioğlu Berrak Tüzünataç Birkan Sokullu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.