Ünlü isimlerin yaşadığı taciz olaylarına Hülya Avşar'dan şok yorum! Bakın ne dedi...

Geçtiğimiz haftalarda ülkenin ekonomik durumuyla ilgili "Gerekirse simit yeriz ve bu zor günleri atlatırız" şeklinde yaptığı açıklamasıyla tepki çeken Hülya Avşar çok konuluşacak bir açıklamaya daha imzasını attı. 58 yaşındaki sanatçı, son dönemde ünlü isimlerin yaşadığı taciz olaylarıyla ilgili şoke eden bir açıklamada bulundu. Avşar'ın bu açıklamalarının ardından gözler Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem'e çevrildi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz gün Yeniköy'de görüntülenen Hülya Avşar, son dönemde ünlü isimlerin yaşadığı taciz olayları hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.


''CÜNEYT ARKIN NE DEDİYSE DOĞRU DEMİŞTİR''

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın “Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam” sözleri hakkındaki düşünceleri sorulan Avşar, Arkın'a destek vererek şunları söyledi:

“Cüneyt Arkın’ı çok seviyorum, ne dediyse doğru demiştir. Ben her şeyi oynadım. Oyunculukta sadece nasıl çekildiği çok önemli. Bazen bir sahneyi çok asil, edepli çekersiniz, güzel yansıtılır. O da yönetmenlerle alakalı bir durum, Cüneyt Arkın canım benim.”


''ONLAR TACİZE UĞRARLAR''

Avşar, son dönemde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem gibi isimlerin yaşadığı taciz olayları hakkında ise yaptığı yorumla şaşırttı.

Ünlü isimlerin yaşadığı taciz olaylarına Hülya Avşar'dan şok yorum! Bakın ne dedi...


Öncelikle kendisini taciz etmenin yürek isteyeceğini ima eden bir bakış atan Avşar, “Siz hiç tacize uğradınız mı?” sorusuna, “Ben mi? Onlar tacize uğrarlar” şeklinde karşılık verdi. Sanatçının bu açıklaması ise, daha önce kendi programında poposunu ellediği Ricky Martin'i ve ellemeye çalıştığı ancak şu anda kavgalı olduğu Tarkan’ı akıllara getirdi.

Ünlü isimlerin yaşadığı taciz olaylarına Hülya Avşar'dan şok yorum! Bakın ne dedi...

 

 

 

Ünlü isimlerin yaşadığı taciz olaylarına Hülya Avşar'dan şok yorum! Bakın ne dedi... ile ilgili etiketler Hülya Avşar Aleyna Tilki Serenay Sarıkaya Ezgi Mola Ceylan Ertem Taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.