Ünlü isimlerin İtalya macerası

Şarkıcı Selin Ciğerci, yakın dostu Demet Akalın'ın isteği üzerine İtalya'da çiğ balık yedi.

Şarkıcı Demet Akalın ve ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, tatil için İtalya'ya gitti. Selin Ciğerci, Demet Akalın'ın isteği üzerine "Asla yemem" dediği çiğ balığı yedi.

Gün boyu dünyaca ünlü markaların mağazalarına giden ve alışveriş yapan ikili, akşam da Milano'daki lüks bir mekanda yemek yedi. Demet Akalın'ı çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Ciğerci, dostu için çiğ balık bile yedi. Instagram hesabından o anları paylaşan Akalın, "En güzel tatil arkadaşım, nereye götürsem ne yedirsem asla hayır demiyor" dedi. Selin Ciğerci de çok sevdiği arkadaşını kırmayarak hatır için çiğ balık yedi.

DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ

Demet Akalın'ın bronz teni de takipçilerinin gözünden kaçmadı. Selin Ciğerci ile çektirdiği fotoğraftaki pürüzsüz ve ince görünen yüzü dikkat çekti. Yüzündeki değişim hakkında Instagram hesabından video paylaşan Akalın, "Çeşme'de yandım, Oranın güneşi bile farklı" dedi.


Ünlü isimlerin İtalya macerası ile ilgili etiketler Demet Akalın İtalya Selin Ciğerci
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.