Ünlü isimlerin gizli partisini polis bastı! İrem Derici, Enes Batur, Enis Arıkan arka kapıdan kaçtı

Uzun zamandır kapalı olan restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi yeme içme yerlerinin 1 Haziran’dan itibaren saat 07:00 - 21:00 arasında servis yapabileceği açıklanmıştı. Yeniköy'de doğum günü partisine katılan İrem Derici, Enes Batur, Enis Arıkan, Cem Belevi, Derya Uluğ, gibi aralarında birçok ünlü ismin bulunduğu arkadaş grubu mekanların 21:00'a kadar açık olması yasağını hiçe saydı.

Yeniköy'de Clubhouse'ta arkadaşları Hande Özkaş'ın doğum günü kutlamak için bir mekanda buluşan, yemek yiyen, verdikleri partide doyasıya eğlenen ve aralarında Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularının, şarkıcı İrem Derici, Youtuber Enes Batur, şarkıcı Derya Uluğ, şarkıcı Buray, şarkıcı Cem Belevi, oyuncu Enis Arıkan, oyuncu Cenan Adıgüzel, oyuncu Murat Balcı ve oyuncu Emre Aslan'ın olduğu bir grup koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan kafe ve restoranların saat 21:00'da kapatılması kuralını hiçe saydı. Ünlü isimlerin bulunduğu mekana baskın yapan polis ceza kesti.

Ünlü isimlerin gizli partisini polis bastı! İrem Derici, Enes Batur, Enis Arıkan arka kapıdan kaçtı

YASAĞA RAĞMEN KUTLAMAYA DEVAM ETTİLER

21:00'dan sonra kapalı olması gerektiği halde hala kutlamaya devam edilen mekana gelen polis ekipleri, partiye katılan ünlü isimlere ceza kesti. Yaklaşık 15 kişiye 3 bin 150 TL cezai işlem uyguladı. Ünlü isimler mekandan saat 01:30 civarında polislerin gelmesiyle ayrıldı.

Ünlü isimlerin gizli partisini polis bastı! İrem Derici, Enes Batur, Enis Arıkan arka kapıdan kaçtı - Resim : 2

DERYA ULUĞ YÜZÜNÜ GİZLEDİ

Görüntü vermemek için mekanı arka kapıdan terk etmeye çalışan İrem Derici ve Derya Uluğ ise başarılı olamadı. Derya Uluğ, mekan çıkışında karşısında gazetecileri görünce tanınmamak için yüzünü gizledi. Uluğ aracına binerek partinin verildiği yerden ayrıldı.


İREM DERİCİ: CEZAMIZ NEYSE ÖDERİZ

İrem Derici ise, "Sıkıntı yok cezamız ne ise öderiz. Bir arkadaşımızın doğum gününü kutladık." şeklindeki sözleriyle şaşırttı.


DERİCİ'DEN EMRE ASLAN AÇIKLAMASI

Adının aşk dedikodularına karıştığı Emre Aslan ile ilgili gelen sorulara ise "Kapandı o mevzu" yanıtını verdi.

Derici, arkadaşlarıyla birlikte şarkılar söyleyip doyasıya eğlendiği anları sosyal medya hesabından da yayınladı.


DAHA ÖNCEDE YASAĞI DELMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda 6 arkadaşı ile birlikte Caddebostan sahilinde maskesiz ve sosyal mesafesiz otururken görüntülenen İrem Derici, muhabirlere ‘istediğiniz yere şikayet edin’ sözleriyle çıkışmıştı. Kadıköy Kaymakamlığı olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığıpaylaşımla İrem Derici’ye para cezası verildiğini açıklamıştı.

BURAY MEKANDAN ERKEN KAÇTI

Çıkan haberlerin ardından şarkıcı Buray ise Instagram'dan ''Arkadaşlar ben doğum gününe uğradım, kutladım ve 22:00'da evimdeydim. Beni niye yazıyorsunuz?'' şeklinde açıklamada bulundu.

Ünlü isimlerin gizli partisini polis bastı! İrem Derici, Enes Batur, Enis Arıkan arka kapıdan kaçtı ile ilgili etiketler İrem Derici Enis Arıkan Enes Batur Cem Belevi Derya Uluğ Parti Buray Emre Aslan Murat Balcı yeniköy pandemi kısıtlama Hande Özkaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.