Ünlü isimlerin boşanma avukatı Aslı Hatemi yanlışlıkla çamaşır suyu içti

Birçok ünlü ismin boşanma avukatlığını yapan ve başarılı kariyeriyle adından söz ettiren avukat Aslı Hatemi’nin başına gelmeyen kalmadı. Özellikle model Demet Şener’in avukatı olarak ünlenen sosyetik avukat Aslı Hatemi hafta sonunda alışveriş için gittiği Nişantaşı’nda su yerine çamaşır suyu içti.

Demet Şener’in avukatlığını yaptıktan sonra sosyetede ünlü boşanma avukatları arasında yer alan Aslı Hatemi gittiği lüks mağazada ölümden döndü. Geçtiğimiz günler içerisinde alışveriş yapmak için Nişantaşı’nda bir mağazaya giden Hatemi’nin başına gelmeyen kalmadı.

BİR GECE HASTANEDE KALDI

Alışveriş yaparken mağaza çalışanından su isteyen Hatemi, üzerinde etiket olmayan şişedeki sıvıyı su zannederek içti. Daha sonrasında fenalaşan ünlü avukat Hatemi apar topar acilen hastaneye kaldırıldı. Bir gece hastanede kalan Hatemi'ni midesi yıkanarak kendisine endoskopi yapıldı.

Ünlü isimlerin boşanma avukatı Aslı Hatemi yanlışlıkla çamaşır suyu içti


ASLI HATEMİ: ÖLÜMDEN DÖNDÜM

Yaşadığı olay sonrasında açıklamalarda bulunan Hatemi, "Bildiğiniz su şişesiydi. Meğer içinde çamaşır suyu varmış. Bir gece hastanede yattım. Şimdi iyiyim ama 30 gün boyunca kontrollerim olacak. Ölümden döndüm. Hukuki süreci de başlatacağım. Kimseye güvenmeyin, yediğinizi içtiğinizi kontrol edin." ifadelerine yer verdi.

Ünlü isimlerin boşanma avukatı Aslı Hatemi yanlışlıkla çamaşır suyu içti ile ilgili etiketler Demet Şener aslı hatemi çamaşır suyu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.