Ünlü isimlere büyük şok! Apartman görevlisi aldığı paralarla birlikte kayıplara karıştı

Haldun Dormen, İlber Ortaylı, Bennu Gerede, Zafer Algöz, yapımcı Adil Şentekin gibi birçok ünlü isim oturdukları apartmanın görevlisi tarafından dolandırıldı. Ünlü isimlerin yaşadığı Nişantaşı’ndaki tarihi apartmanın görevlisi, binada yaşayanlardan para toplayıp eşini ve çocuğunu bırakarak kayıplara karıştı.

Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi’nde bulunan tarihi bir apartmanda yaşayan Haldun Dormen, İlber Ortaylı, Bennu Gerede, Zafer Algöz, yapımcı Adil Şentekin gibi tanınmış isimler apartman görevlisi tarafından dolandırıldı.

Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre; Apartman görevlisi, ihtiyacı olduğunu söyleyerek apartman sakinlerinden 5’er bin lira aldı. Ardından, eşi ve çocuğunu bırakarak topladığı paralarla birlikte kayıplara karıştı. Apartman yöneticisi, apartman görevlisi hakkında kayıp ilanında bulundu.

NE KADAR PARA TOPLADIĞI BİLİNMİYOR

Apartman görevlisinin tam olarak kaç parayla kayıplara karıştığı bilinmiyor. Ancak yönetimin söylediğine göre bazı kişilerden “borcum var” diyerek 5 bin lira alan görevli, bazı evli çiftlerden çifter çifter para topladı. Henüz şikayette bulunmayan yönetim, önce apartman görevlisinin ortaya çıkmasını bekliyor.

Ünlü isimlere büyük şok! Apartman görevlisi aldığı paralarla birlikte kayıplara karıştı ile ilgili etiketler Haldun Dormen İlber Ortaylı Bennu Gerede Dolandırıcı Nişantaşı Zafer Algöz Adil Şentekin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.