Ünlü isimler sosyal medya hesaplarını kapatacak...

Sosyal medya uzmanı Tuğrul Yılmaz, elinden telefonu düşürmeyen ünlülerle ilgili önemli bir iddiada bulundu.

Medyanın50tonu sitesindeki yazısında Yılmaz, ünlü isimlerin soyyal medyayı kullanmayı bırakabileceğini iddia etti.

İşte Yılmaz'ın ilgi çekici yazısı...

Son zamanlarda Sosyal Medya kullanan ünlülerde bir bıkmışlık var. Artık çoğu bu platformun yarardan çok zarar verdiğini düşünüyor. Özel hayatlarına dair her şeyin herkes tarafından bilinmesi ya da yoruma açık hale gelmesi yaptıkları işe de yansımaya başladı.

Özellikle Sosyal Medya’nın her alanında Canlı yayınlara geçilmesi ile birçok ünlünün kendisini tüketeceği kanısındayım. Kitleler evde oturup sanatçıları televizyonda izler gibi konserleri izlemeye başlayacaklar. Ama bu konserler artık büyük salonlarda değil akustik ortamlarda yapılacak. Hayranlarının alkışını, sevgi gösterilerini ya da bağırmalarını özleyecek sanatçılar. Sanal ortamdan beğeni gelmesini, yorum yapılmasını bekleyecekler. Bir süre mutlu edecek olan bu durum zamanla kendisini tekrara düşürecek, bu sanal ortamdan mutlu olmamaya başlayacaklar.

Yakın zamanda çoğu ünlünün Sosyal Medya hesaplarını kapatacağını ya da en azından bir süre uzak duracağını düşünüyorum.

Ünlü isimler sosyal medya hesaplarını kapatacak... ile ilgili etiketler Sosyal Medya ünlü tuğrul yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.