Ünlü isimler sayesinde binlerce fidan bağışlandı!

Rapçi Norm Ender'in çıkan orman yangınlarından sonra başlattığı 'fidan challenge' akımına ünlü isimlerden destek gecikmedi. Birbirlerine meydan okuyarak devam eden akım sayesinde binlerce fidan bağışı yapıldı.

Başarılı rapçi Norm Ender, son günlerde artan orman yangınlarıyla ilgili örnek olacak bir kampanya imza attı. Norm Ender, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile fidan dikme kampanyası başlatarak ünlü isimlere meydan okudu.

FİDAN DİKME KAMPANYASI BAŞLATTI

Doğa bize muhtaç değil biz doğaya muhtacız parolasıyla bir fidan meydan okuma başlatan Ender, bu etkileşiminde Reynmen'e meydan okuyarak daha büyük kitlelere hitap etmeyi amaçladı. Tema Vakfı'na 500 fidan bağışlayan Norm Ender, son günlerin en çok konuşulan ismi Reynmen'e meydan okudu.

REYNMEN DE HADİSE'YE MEYDAN OKUDU

Reynmen ise Tema Vakfı'na 501 fidan bağışladıktan sonra Hadise'ye meydan okudu. Hadise ise Instagram'dan paylaştığı videoda bin fidan bağışladığını açıklayarak ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'ye meydan okudu.

ÜNLÜ İSİMLERDEN BİNLERCE FİDAN BAĞIŞI

1000 fidan bağışlayan Özpirinçci, Buğra Gülsoy'a meydan okudu. Gülsoy ise 1000 fidan bağışlayarak Aslı Enver'e meydan okudu. Bağış yapan Enver ise sevgilisi Murat Boz'a o ise İbrahim Büyükak'a meydan okudu.

Kısa sürede akım haline gelen meydan okumada binlerce fidan bağışı yapıldı.

Ünlü isimler sayesinde binlerce fidan bağışlandı!

Ünlü isimler sayesinde binlerce fidan bağışlandı! - Resim : 2

Ünlü isimler sayesinde binlerce fidan bağışlandı! - Resim : 3

 

Ünlü isimler sayesinde binlerce fidan bağışlandı! ile ilgili etiketler Hadise Aslı Enver Özge Özpirinçci Buğra Gülsoy Murat Boz Reynmen İbrahim Büyükak Norm Ender
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.