Ünlü isimler, Nihat Doğan'ın 'antidepresan' performansına kayıtsız kalamadı

Şarkıcı Nihat Doğan geçtiğimiz günlerde 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olmuş, Mabel Matiz’in dillerden düşmeyen “Antidepresan” şarkısını kendi tarzında seslendirmişti. Şarkıyı türkü formatında söyleyip “Mabel Matiz’den daha iyi okudum” diyen Nihat Doğan'ın 'antidepresan' performansı alay konusu oldu. Kerimcan Durmaz, Murat Yıldırım, Berfu Yenenler, Tansu Dayan, Berker Güven gibi isimler Nihat Doğan'ın ses performansı karşısında bakın nasıl tepkiler verdiler...

Mabel Matiz ve Mert Demir’in dinlenme rekoru kıran 'antidepresan' şarkısını Dilan Çıtak, Merve Boluğur, Berdan Mardini, Seçil Gür, Esra Dermancıoğlu gibi isimler seslendirmişti. Son olarak Nihat Doğan da 'antideprasan'ı seslendiren ünlüler kervanına katıldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Nihat DOğan, ''Şarkıyı tam bilmiyorum. Melodik hata yaparsam da kusura bakmayın.'' dedi ve 'antidepresan'ı kendi tarzında yorumladı. Üstüne bir de “Mabel Matiz’den daha iyi okudum” iddiasında bulunan Nihat Doğan'ın performansı sosyal medyada gündem oldu.

ÜNLÜ İSİMLERDEN GÜLDÜREN NİHAT DOĞAN PAYLAŞIMLARI

Oyuncu Murat Yıldırım, Doğan’ın performansı karşısında depresyona girdiği anlarını sosyal medyadan paylaştı. Yıldırım'ın tepkis herkesi kırdı geçirdi. Murat Yıldırım'ın ardından Kerimcan Durmaz da şarkıya verdiği tepkiyi takipçileriyle paylaştı. Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler de Nihat Doğan'ın performansını yaptığı 'duşta şarkı söyleme' videosuyla ti'ye aldı.

İşte Nihat Doğan'ın 'anditepresan' performansının ardından ünlü isimlerin yaptıkları espirili paylaşımlar...

Berfu Yenenler:

 

Murat Yıldırım:

 

Kerimcan Durmaz:

 

Tansu Dayan:

 

Berker Güven:

 

 

Ünlü isimler, Nihat Doğan'ın 'antidepresan' performansına kayıtsız kalamadı ile ilgili etiketler Tansu Dayan Berfu Yenenler Nihat Doğan Kerimcan Durmaz Murat Yıldırım Sosyal Medya Mabel Matiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.