Ünlü isim Yasak Elma'ya geri dönüyor!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma Pazartesi akşamları yayın hayatına devam ediyor. Her bölümü ayrı bir olay olan dizinin takipçileri ayrılıklara ve yeni isimlere bir hayli alıştı. Ne olursa olsun Yasak Elma izleyenleri artık hiçbir habere şaşırmıyor.

4 sezondur Yasak Elma'ya kimler katılıp kimler ayrılmadı ki! Geniş bir ekiple çalışmalarını sürdüren Yasak Elma'nın kadrosuna bu kez ayrılan bir ünlü geri dönül yapacak. Birsen Altuntaş'ın özel haberine göre ise bu isim şimdiden belli.

Ancak Yasak Elma'yı ilgiyle takip eden izleyicilerin aklına hemen Halit Argun gelmesin. Talat Bulut'un hayranı çok olsa da Bulut, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan Yasak Elma defterinin kapandığını açıklamıştı. Bu yüzden Halit ismi elenmiş oldu.

Yasak Elma Başrolleri Halit Argun ve Kerim Diziden Neden Ayrıldı? - Dizi  Oyuncu

Bir başka isim ise Gökhan Alkan. Kerim karakteri ile tanınan Gökhan Alkan'ın Yasak Elma'ya geri dönüşü sürpriz olmaz ancak bu da dedikodu olarak gündemde. İsim yakında ortaya çıkacak.

Bu isimlerden en ihtimalsiz olanı da Barış Kılıç'ın Yasak Elma'y geri dönmesi. Her hafta hikaye ve senaryoda değişiklik yapılıp Yasak Elma'nın reytingleri ayakta tutulmaya çalışılsa da geri dönecek ünlü isim taze kan olarak görülüyor.

Ünlü isim Yasak Elma'ya geri dönüyor! ile ilgili etiketler Yasak Elma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.