Ünlü isim oğlunun başına gelen talihsiz kazayı gözyaşları içinde anlattı!

Ailesiyle birlikte tatile çıkan 42 yaşındaki Yeliz Yeşilmen'in oğlu, denize girmek istediği sırada merdivenlerden düştü. Yeşilmen, oğlu Birbey'in durumunu anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Bir süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu Yeliz Yeşilmen'in oğlu Birbey denize girmek isterken merdivenlerden düştü. Yeşilmen ise o anları anlatırken gözyaşı döktü.

"AYAĞININ ETİ KALKTI"

Yaşadıklarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşan Yeliz Yeşilmen, "Denize girerken merdivenden düştü. Ayağının bütün arkası, eti kalktı. Bütün deniz kan oldu, ben çok korktum. Beni arayan kişilere dönemiyorum. Sonra... Daha sonra..."

Ünlü isim oğlunun başına gelen talihsiz kazayı gözyaşları içinde anlattı!

"BÜTÜN DENİZ KAN"

Sakinleştikten sonra olayın detaylarını anlatan Yeliz Yeşilmen, "Allah beterinden korusun ama çok korktum. Birbey denize girerken o basamaklardan ayağı kayıp düşmüş. Bütün deniz kan. Kardeşim kucağında getirdi, ben onu bir gördüm kendimden geçtim. Kucağıma aldım, o panikten düştüm bir de çocukla..." dedi.

Ünlü isim oğlunun başına gelen talihsiz kazayı gözyaşları içinde anlattı! - Resim : 2

Ünlü isim oğlunun başına gelen talihsiz kazayı gözyaşları içinde anlattı! ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen kaza Deniz tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.