Ünlü isim oğluna yanlışlıkla 'Genital' ismini koydu

ABD'li ünlü oyuncu ve komedyen Amy Schumer, oğlunun iki ismini yan yana söyleyince 'genital' diye okunduğunu fark etti. Oğlu 1 yaşında olan Schumer, çareyi isim değiştirmekte buldu.

Amy Schumer, 5 Mayıs 2019’da doğan oğlu Gene Attell Fisher’ın ikinci adını, yakın arkadaşı olan İngiliz komedyen Dave Attell’dan ilam alarak koymuştu.

Fakat ünlü isim, oğlunun iki adını yan yana okuyunca, “genital” kelimesine benzediğini düşünerek eşi Chris Fischer ile birlikte çocuğunun adını değiştirmeye karar verdi.

 

Ünlü isim oğluna yanlışlıkla 'Genital' ismini koydu

"YANLIŞLIKLA ONA ‘GENİTAL’ DEDİĞİMİZİ FARK ETTİK"

Schumer, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Biliyor musunuz, bebeğimiz Gene’in adı resmi olarak değişti. Artık adı Gene David Fischer. Gene Attell Fischer idi ama yanlışlıkla ona ‘genital’ dediğimizi fark ettik” dedi.

Ünlü isim oğluna yanlışlıkla 'Genital' ismini koydu - Resim : 2

 38 yaşındaki Schumer, oğlunun ilk adı olan Gene’i de hayatını kaybeden oyuncu ve komedyen Gene Wilder’dan ilham alarak koymuştu.

Ünlü isim oğluna yanlışlıkla 'Genital' ismini koydu ile ilgili etiketler ABD oyuncu Bebek komedyen isim Amy Schumer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.