Ünlü isim çöplükte yaşıyor!

Bir dönem ülkemizde de gösterilen Baywatch (Sahil Güvenlik) dizisinde çocuk yıldız olarak tanınan Jeremy Jackson'ın eski eşi fitness modeli Loni Willison, Los Angeles sokaklarında çöp karıştırırken görüntülendi.

Ülkemizde de gösterilen ve oldukça sevilen Sahil Güvenlik dizisinde rol alan Loni Willison artık tanınmaz halde.

Sadece 6 yıl önce görkemli bir hayata sahip olan Loni Willison, Los Angeles sokaklarında çöpleri karıştırırken görüntülendi.

2012 yılında Jeremy Jackson ile evlenen Loni Willison’ın eşinden şiddet gördüğüne dair haberler yayınlanmıştı. İnişli çıkışlı evlilikleri 2014 yılında sona erdi.

Ünlü isim çöplükte yaşıyor!

ÇÖPLÜĞÜ KARIŞTIRIP İŞE YARAR BİR ŞEYLE BULMAYA ÇALIŞTI

Ondan sonra da Willison eskisi gibi toplum içinde görünmemeye başladı. 2018 yılında ise eski model ve televizyon yıldızı sokaklarda yaşarken görüntülenmişti. Eski gösterişli halinden eser kalmayan Willison, bu sefer Los Angeles sokaklarında çöp kutlarını karıştırırken görüntülendi.

Görüntülenmesine aldırmayan Willison, yakındaki bir çöplüğü karıştırdı ve işe yarar bir şeyler bulmaya çalıştı.

 Ünlü isim çöplükte yaşıyor! - Resim : 2

 

 

Ünlü isim çöplükte yaşıyor! ile ilgili etiketler Los Angeles loni willison Jeremy Jackson
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.