Ünlü isim çılgına döndü!

Survivor 2021'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bu akşam izleyicisiyle buluşacak Survivor 2021 büyük bir heyecanla devam ediyor. Söz konusu yarışmanın 11. bölümünde ünlüler takımından Cemal Hünal sakatlığı sebebiyle adaya veda edecek. Diğer taraftan dokunulmazlık oyunu sırasında ünlüler takımından Çağrı Atakan ve gönüllüler takımı arasında yaşanan kavga Survivor 2021'in yeni bölümüne damga vuracak. 

Survivor 2021'in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüne dair fragman, yarışmanın sosyal medya hesabı üzerinden izleyicilerle paylaşıldı. İlk olarak, yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan ünlüler takımından Cemal Hünal'ın adaya vedasında duygusal anlar yaşanacak.

Doktor Metin Kuş'un "yarışmaya devam edemez" raporuyla diskalifiye olan Hünal, yarışmaya veda ederken takım arkadaşları da gözyaşlarını tutamıyor. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA BÜYÜK KAVGA!

Yeni bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak Survivor 2021'de dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak. Ünlüler ve gönüller takımı ödül oyununda karşı karşıya gelecek ve izleyiciler yaşanacak kıyasıya mücadeleye tanık olacak.

Diğer taraftan, yeni bölüme dair yayınlanan fragmanda dokunulmazlık oyunu sırasında ünlüler takımından Çağrı Atakan ve gönüllüler takımından Dora arasında yaşanan gerilim büyük yankı uyandırdı. 

Ünlü isim çılgına döndü!

İkili arasında başlayan kavgaya gönüllüler takımından Poyraz ve Baran da dahil olunca ortalık iyice karışıyor.

Ünlü isim çılgına döndü! - Resim : 2

Söz konusu fragmanda çılgına dönen Çağrı Atakan'ın yaptığı hareketler dikkat çekiyor.

Bu akşam ekranlara gelecek ve izleyicilere büyük bir heyecan yaşatacak yarışmanın yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor.

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Survivor 2021'nin yeni yarışmacılarından Atakan, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Atakan, eğitimine özel bir okulda başladı. Ardından Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı.

2018 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan, Şahin Tepesi dizisinden yer aldı. Dizide Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner ve Leyla Tanlar gibi isimlerle birlikte çalıştı. Çukur dizisinde Remzi karakteriyle ekrana gelen Atakan, 1.85 boyunda ve 79 kilodur.

Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verdi.

Çağrı Atan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir.

DİZİLERİ

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler

 

Ünlü isim çılgına döndü! ile ilgili etiketler Survivor Kavga survivor 2020 çağrı atakan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.