Ünlü işadamı Ethem Sancak, artık yoldaşı Doğu Perinçek’in partisinin toplantılarında boy gösteriyor!

Geçtiğimiz aylarda AK Parti’den ihraç edilmek üzereyken istifa eden ünlü işadamı Ethem Sancak, artık eski ama aslında hiç değişmeyen yoldaşı Doğu Perinçek’in partisinde boy gösteriyor.

Rusya-Ukrayna savaşının patlak verdiği günlerde Perinçek ve ekibiyle birlikte Moskova’ya çıkarma yapan Sancak, "AK Parti’yi ABD iktidar yaptı" şeklindeki skandal açıklamaları nedeniyle üyesi bulunduğu AK Parti tarafından ihraç talebiyle disipline verilmiş ve partiden kopuş süreci başlamıştı.

Bir dönem iktidara yakın Star ve Türk Medya Grubunun patronluğunu yapan ancak medya serüveni başarısızlıkla sonuçlanan Ethem Sancak, ortağı olduğu BMC ve Tank Palet Fabrikalarını da devretmek zorunda kalmıştı.

ARTIK VATAN PARTİSİ'NİN TOPLANTILARINDA BOY GÖSTERİYOR

AK Parti’den koptuktan sonra eski Maocu yol arkadaşlarıyla tekrar yolları kesişen Sancak, son günlerde Doğu Perinçek’in liderliğindeki Vatan Partisi’nin kongre ve toplantılarında boy gösteriyor.

Ünlü işadamı Ethem Sancak, artık yoldaşı Doğu Perinçek’in partisinin toplantılarında boy gösteriyor!

Son olarak partinin Balıkesir İl kongresine katılan ve partililere hitaben konuşma yapan Sancak’ın Vatan Partisi’ne katıldığı şeklinde iddialar var.

Doğu Perinçek’in liderliğini yaptığı Aydınlık grubuna yakınlığı ile tanınan ve bir dönem gazetenin genel yayın yönetmenliğini de yapan Ethem Sancak, yine Perinçek’in genel başkanlığını yaptığı Sosyalist Parti’nin 1980’li yıllarda eski Diyarbakır il başkanıydı.

Ünlü işadamı Ethem Sancak, artık yoldaşı Doğu Perinçek’in partisinin toplantılarında boy gösteriyor! ile ilgili etiketler Ethem Sancak Vatan Partisi Doğu Perinçek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.