Ünlü iş insanı Lucien Arkas kendisinden 42 yaş küçük aşkıyla dünyaevine girdi

77 yaşındaki Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, önceki gün kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Merve Sakallı ile İzmir'de nikah masasına oturdu. Çiftin düğünü İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan Arkas Bağları'nda gerçekleşti.

İzmirli ünlü iş insanı ve Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas 4'üncü kez evlendi. Arkas'ın 4. eşiyle arasındaki yaş farkı dikkat çekti. 1945 doğumlu Arkas kendisinden 42 yaş küçük olan Merve Sakallı ile İzmir'in Torbalı ilçesinde yer alan Arkas Bağları'nda evlendi. Daha önce 3 kez evlenen ünlü iş insanının düğününe başta aile üyeleri olmak üzere iş dünyasının ve cemiyetin önemli simaları katıldı.

Ünlü iş insanı Lucien Arkas kendisinden 42 yaş küçük aşkıyla dünyaevine girdi

Çiftin düğünleri 25 Haziran günü, İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan Arkas Bağları'nda gerçekleşti. Lucien Arkas'ın nikah şahitliğini Fransa Büyükelçisi Herve Magro, müstakbel eşinin şahitliğini de Fransa Fahri Konsolosu Zeliha Toprak gerçekleştirdi.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ YAPTILAR

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Lucien Arkas'ın dördüncü evliliğini yaptığı Merve Sakallı'ya düğün öncesi evlilik sözleşmesi imzalattığı iddia edildi. Bu kararı aile fertlerinin isteğiyle alan ünlü iş insanı, Merve Sakallı'ya da Alaçatı'da ortak olarak açtıkları lüks butik otelin yarı hissesini verdi. Bir diğer iddiaya göre de Merve Hanım, şirketin yönetim kuruluna da girdi ancak işleyiş konusunda herhangi bir söz hakkı bulunmayacak.


LUCİEN ARKAS KİMDİR?

Fransız asıllı Türk vatandaşı Lucien Arkas, 1945'te İzmir'de doğdu. İzmir Saint Joseph Lisesi'nden mezun oldu. Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve Yunanca bilen Arkas, 2000 yılından bu yana Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Lucien Arkas'ın ilk evliliğinden Diane, Claire ve Bernard adında üç çocuğu var. İkinci evliliğini sekreteri Esra Arkas, üçüncü evliliğini Gülbeniz Hanım ile yaptı. Bu evlilikten de bir çocukları oldu.

Ünlü iş insanı Lucien Arkas kendisinden 42 yaş küçük aşkıyla dünyaevine girdi ile ilgili etiketler Düğün nikah Lucien Arkas Merve Sakallı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.