Ünlü iş adamı kardeşinin cenazesine bile gitmedi!

Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök geçtimiz günlerde vefat etti. Ali Raif Dinçkök ile kardeşi Ömer Dinçkök 6 yıldır küs ve mahkemelikti. Ömer Dinçkök'ün küslüğü cenazede de devam etti. Abisini son yolculuğuna uğurlamaya gitmedi.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök'ün cenazesine, iş ve sanat camiasından çok sayıda kişi katıldı. Cenazedeki tek eksik ise ünlü iş adamının kardeşi  Ömer Dinçkök'tü.

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Ali Raif Dinçkök'ün cenazesine katılmayan ağabeyi ile küs ve mahkemelik olan Ömer Dinçkök'ü köşesine taşıdı.

İşte Cankurt'un yazısı...

AĞABEYİNİN CENAZESİNE GİTMEDİ
15 gün önce kansere yakalandığını yazdığım Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dinçkök, salı günü vefat etti ve önceki gün de yüzlerce seveninin katıldığı cenaze töreniyle ebediyete uğurlandı; Allah gani gani rahmet eylesin.

Türk iş dünyasının bir araya geldiği cenazedeki tek eksik kişi, 2012 yılından bu yana ağabeyi ile küs ve mahkemelik olan Ömer Dinçkök'tü.

Hatta Ömer Bey'in eşi ve çocukları da cenazede yoktu. Cenazeye katılanlar; "Ömer Bey, en azından eşi ve çocuklarını gönderseydi bari" diye konuşmuş.

HERKESİ YANINDA İSTEMİŞ

Geçen ay ailece gittikleri Maldivler seyahatinde rahatsızlanıp apar topar geri dönen Ali Bey, durumunu hissetmiş sanırım!

Başucundan ayrılmayan eski eşi Sernur Çiftçi'den, tüm sevdiklerini yanına toplamasını rica etmiş. Bu yüzden eski hayat arkadaşı Barbara Pensoy'dan olan ve yurt dışında okuyan kızı Aleyna Dinçkök de İstanbul'a gelmiş. Aleyna, babasının son bir haftasında yanından hiç ayrılmamış. Defnedildiği günün akşamında Divan Oteli'nde sevenlerinin katılımıyla duası okunan Ali Bey, nur içinde yatsın.

Ünlü iş adamı kardeşinin cenazesine bile gitmedi! ile ilgili etiketler Ali Raif Dinçkök ömer dinçkök
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.