Ünlü inşaat firmasına yapılan operasyonda albay detayı!

İstanbul Fikirtepe’de proje yürüten Selimoğlu İnşaat’ın eski yöneticisi ve çalışanlarına yönelik yapılan operasyonda önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan isimlerden birinin, halen Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan bir albay olduğu belirlendi. Hakkında gözaltı kararı olduğunu öğrenen Albay E. U. Ankara’dan İstanbul’a gelerek soruşturma savcısına ifade verdi. Albay E.U. daha sonra serbest bırakıldı.

DÜN sabah saat 06:00 sıralarında, gayrimenkul piyasasını hareketlendiren büyük bir gözaltı işlemi yapıldı. Söz konusu işlem, Pana Yapı’nın bir süre önce satın aldığı Selimoğlu İnşaat’ın eski yöneticilerine yönelik yapıldı. Soruşturma kapsamına 11 kişi hakkında göz altı kararı verilmişti.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, şüphelilerden önemli bir kısmı İstanbul’daki adreslerinde gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı verilen bir ismin ise Albay E. U. (48) olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, Albay U.’nun İstanbul’da bulunan lojmanına gitti.

"KARDEŞLERİME ZARAR VERMEK İÇİN"

Ancak Albay U.’nun Ankara’da görevde olduğu anlaşıldı. Edinilen bilgilere göre Albay U., hakkındaki gözaltı kararını öğrendikten sonra İstanbul’a geldi. Soruşturmayı yürüten savcıya ifade veren Albay U. ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Albay U. ifadesinde, bedelini ödemeden projeden herhangi bir daire almadığını kaydetti. Albay U., hakkındaki iddiaların ise operasyon kapsamında gözaltın alınan kardeşlerine zarar vermek için ileri sürüldüğünü söyledi. Albay U., şirkette finansın başındaki kişi olan M. A.'nın ise kayıplara karıştığı bilgisine sahip olduğunu aktardı.

Ünlü inşaat firmasına yapılan operasyonda albay detayı! ile ilgili etiketler Operasyon selimoğlu inşaat albay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.