Ünlü haber spikeri 3 yıllık aradan sonra ekrana dönüyor

Kaan Yakuphan Ethem Sancak Medya Grubu bünyesinde yayın yapan 360 TV ile anlaştı.

TV8‘in Acun Ilıcalı tarafından satın alınmasının ardından deneyimli haber spikeri Kaan Yakuphan ile birlikte 40 kişilik haber merkezi ekibi ile yollar ayrılmıştı. Ekranlara veda eden ünlü spiker, Başkent İletişim Bilimleri’nde eğitmenlik yapıyor, deneyimlerini öğrencilerine aktarıyordu.

46 yaşındaki ünlü spiker 3 yıllık bir ayrılığın ardından artık ekranlara dönüyor.

Kaan Yakuphan Ethem Sancak Medya Grubu bünyesinde yayın yapan 360 TV ile anlaştı.

Yakuphan, 10 Ekim Pazartesi gününden itibaren, hafta içi her akşam saat 18.00'de 360 Ana Haber Bülteni’ni sunacak.

Kaan Yakuphan konu ile ilgili olarak 360 ekranlarında olacağını kendi twitter hesabından “Başlangıçlar heyecan verir. 10 Ekim’den itibaren saat 18.00’de 360 Ana Haber’deyim” şeklinde duyurdu.

KAAN YAKUPHAN KİMDİR?

1967 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Yakuphan ilk, orta, liseyi İzmir’de okudu, daha sonra İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu nu bitirdi. 1988 yılında TRT sınavlarına girdi, 1989’da Ankara Televizyonu’nda başladı. Bir yıl TRT’de çalıştı. Ardından Türkiye’nin ilk özel televizyonu Star Tv’den teklif aldı ve Star’a geçti. 1990 yılından itibaren beş yıl boyunca, iki yılı Almanya’da olmak üzere Star’da çalıştı. Sonrasında beş yıla yakın bir süre ATV'de görev yaptı, 2005 yılında transfer olduğu TV8'de 8 yıl çalıştıktan sonra kanalın Acun Ilıcalı tarafından satın alınmasının ardından ayrıldı. Ana haber bülteninden sabah haberlerine, reality showa kadar birçok program sundu.

Ünlü haber spikeri 3 yıllık aradan sonra ekrana dönüyor ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.