Ünlü Gazeteci Peter R de Vries silahlı saldırıya uğradı!

Hollanda'nın tanınmış gazeteci ve televizyon programcılarından Peter R. de Vries Amsterdam’da silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Peter R Vries'in durumu ciddiyetini koruyor.

Akşam saatlerinde Amsterdam'ın merkezinde silahlı saldırıya uğrayan Peter R Vries'in ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ciddi olduğunu belirtti.

Amsterdam Polis Şefi Frank Paauw, üç şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Ünlü Gazeteci Peter R de Vries silahlı saldırıya uğradı!

Amsterdam Belediye Başkanı Femke Halsema, savcılık ve polis yetkilileriyle düzenlediği basın toplantısında, Halsema, Vries'in RTL televizyonu stüdyosunda katıldığı programın ardından aracına doğru yürürken silahlı saldırıya uğradığı kaydetti. Vries için cesur bir gazeteci olduğunu söyleyen Halsema,"O bir halk kahramanı" sözlerinin dile getirdi.

2005 yılında Aruba'da Natalee Holloway'in ortadan kaybolmasını araştıran çalışmasıyla 2008'de güncel olaylar kategorisinde uluslararası Emmy Ödülü gazeteci Hollanda'da özellikle organize suç örgütlerinin deşifre edilmesinde önemli rol oynayan 64 yaşındaki gazeteci, yeraltı dünyasına ilişkin cesur haberleriyle tanınıyordu.

Ünlü Gazeteci Peter R de Vries silahlı saldırıya uğradı! ile ilgili etiketler Hollanda gazeteci Amsterdam silahlı saldırı Peter R. de Vries
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.