Exatlon Türkiye'de yarışacak bir isim daha belli oldu!

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exatlon Türkiye YouTubers'da yarışacak olan bir isim daha açıklandı.

Pek çok ülkede ilgiyle izlenen Exatlon Türkiye Acun Ilıcalı tarafından Türkiye'de çekilecek. nternet üzerinden izlenen dijital bir platformda yayınlanacak olan Exatlon Türkiye'da YouTube ve sosyal medya fenomenleri, hem aynı evde yaşayacak hem de Survivor benzeri bir platformda mücade edecek. Exatlon Türkiye YouTubers sunuculuğunu ise Orkun Işıtmak üstlenecek. Eser Yenenler'in TV8'deki programına konuk olan Orkun Işıtmak yeni yarışma hakkında bilgiler verdi.

Orkun Işıtmak, "Acun Medya'nın Amerika, Romanya ve Meksika'da yayınlanan Exatlon yarışmasını Türk YouTube fenomenleriyle çekeceğiz. Daha önce yarışmacı olarak Oğuzhan Uğur'u açıklamıştım. Doğan Kabak projede olan isimlerden birisi" dedi. Programa katılan YouTube fenomeni Doğan Kabak da heyecanını seyircilerle paylaştı.

TELEVİZYONDA GÖRÜLMEMİŞ CEZALAR OLACAK

Yarışma formatı hakkında bilgi veren Orkun Işıtmak, "Yarışma Dominik'te çekilecek. Aynı evde kalacağız ve dışarıda Survivor parkurlarında yarışacağız. Kaybedenleri inanılmaz şeyler bekliyor. Daha önce televizyonda görülmemiş cezalar olacak. Exatlon YouTubers, Survivor'dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9'ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak" dedi.

DOĞAN KABAK KİMDİR?

1980 yılının nisan ayında dünyaya gelen Doğan Kabak İstanbul doğumlu. Burcu ise Boğa. 16 seneden uzun bir süredir Otomobil Gazeteciliği yapan Doğan Kabak, EVO, Autocar gibi dergilerin yazı işleri müdürlüğünü üstlendi. Günümüzde ise TopGear dergisinin yayıncısı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Exatlon Türkiye'de yarışacak bir isim daha belli oldu!

Exatlon Türkiye'de yarışacak bir isim daha belli oldu! ile ilgili etiketler Orkun Işıtmak exatlon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.