Ünlü futbolcuyu öldürtmek için tetikçi tutmuştu!

Boşanma aşamasında olduğu eşi Emre Aşık'ı öldürmesi için ikinci kez tetikçi tuttuğu söylenen Yağmur Aşık, 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Yağmur Aşık ve boşanma aşamasında olduğu eşi futbolcu Emre Aşık arasında yaşanan problemler magazin gündemini uzun süredir meşgul ediyor. En son eşi cezaevi firarisi sevgilisi Erdi Sungur ile Emre Aşık'ı öldürme planları yapan Yağmur Aşık ikinci kez tetikçi tuttuğu iddiasıyla tutuklanmıştı. Pek çok davanın yanı sıra, Yağmur Aşık hakkında açılan davalardan biri de Erdi Sungur ile Düzce'de "Jandarmaya direnme ve hakaret" davasıydı.

Ünlü futbolcuyu öldürtmek için tetikçi tutmuştu!

Söz konusu davayı karara bağlayan Düzce Asliye Ceza Mahkemesi, Yağmur Aşık ve Erdi Sungur'a hapis cezası verdi. Karara göre Yağmur Aşık, "Kamu görevlisine hakaret" suçundan 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme, söz konusu cezaya ilişkin herhangi bir erteleme kararı vermedi. Ayrıca cezanın para cezası gibi farklı bir cezaya dönüştürülmesinin de mümkün olmadığı belirtildi. Diğer taraftan, Yağmur Aşık'ın başka davalardan aldığı cezaların erteleme kararları da infaz edilecek.

 

 

Ünlü futbolcuyu öldürtmek için tetikçi tutmuştu! ile ilgili etiketler Yağmur Aşık Emre Aşık hapis mahkeme Erdi Sungur
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.