Ünlü futbolcunun sevgilisi aldatıldığını böyle öğrendi!

Manchester United'ın 25 yaşındaki yıldızı Jesse Lingard' ile uzun sürediler ilişki yaşayan Jena Frumes, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına yapılan yorumla hayatının şokunu yaşadı.

Manchester United'da forma giyen Jesse Lingard'ın sevgilisi, geçtiğimiz hafta hayatının belki de en kötü günlerinden birini yaşadı. Southampton ile oynanan maçta başına geleceklerden habersiz bir şekilde sevgilisinin fotoğrafını beğenen Jena Frumes, bu hareketinden saatler sonra aldatıldığını öğrendi.

GELEN YORUMLA ACI GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Jena Frumes, 30 Aralık 2017 tarihinde oynanan Manchester United-Southampton maçında Lingard'ın televizyondaki görüntüsünün fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı. Bu masum ve sevgilisine olan ilgilisini gösterdiği hareketin bir saat sonrasında ise aldatıldığını öğrendi. Borek, Lingard'ın fotoğrafının altına 'Aşk Böceği' yazınca, yıldız futbolcu gerçekleri anlatmak zorunda kaldı.

DEFALARCA BİRLİKTE OLDULAR!

Manchester United fanı olduğu öğrenilen Leonie Borek ile sosyal medyada tanıştığı öğrenilen Lingard'ın, 32 yaşındaki kadın ile defalarca birlikte olduğu iddia edildi. Borek, yıldız futbolcu ile 10 Aralık'ta buluştuğunu ve o gece üç kez birlikte olduklarını açıkladı. Yıldız futbolcu, bu buluşmadan beş gün sonra da sevgilisi Frumes ile doğum gününü kutladı.

UZUN SÜRE PEŞİNİ BIRAKMADI

Lingard'ın kendisi ile daha önce de birlikte olmak istediğini ancak yıldız futbolcuyu iki kez reddettiğini açıklayan Borek, "Daha sonra beni antrenman tesislerine götürdü. Bana antrenman formasını hediye etti. Uzun süre peşimi bırakmadı. Ben de en sonunda teklifini kabul ettim" dedi.

unlu-futbolcunun-sevgilisi-masum-paylasiminin-10417467_6183_m

209893

unlu-futbolcunun-sevgilisi-masum-paylasiminin-10417467_4486_m

unlu-futbolcunun-sevgilisi-masum-paylasiminin-10417467_6649_m

Ünlü futbolcunun sevgilisi aldatıldığını böyle öğrendi! ile ilgili etiketler Manchester United jesse lingard jena frumes aldatılma sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.