Ünlü futbolcunun model eşi geçirdiği trafik kazasında feci şekilde can verdi

Ukrayna'da geniş bir çevre tarafından tanınan 27 yaşındaki ünlü futbolcu Oleh Danchenko ile evli olan model Viktoria Danchenko, aynı yaştaki kocasının lüks aracıyla yaptığı kazada feci şekilde can verdi. Genç kadının cansız bedeni, olay yerine gelen yardım ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından hurdaya dönen araçtan güçlükle çıkarıldı.

Yunanistan'ın AEK takımından ülkesi Ukrayna'nın Zorya takımına kiralanan futbolcu Oleh Danchenko'nun sosyal medya fenomeni ve model eşi Viktoria Danchenko, lüks aracıyla yaptığı kaza sonucu hayatını kaybetti.

Ünlü futbolcunun model eşi geçirdiği trafik kazasında feci şekilde can verdi

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ukraynalı sosyal medya fenomeni ve model Viktoria Danchenko, eşi Oleh Danchenko'nun lüks aracıyla kaza yaptı. Hız tutkusuyla tanınan model Viktoria, direksiyonun hakimiyetini kaybederek önce bir kamyona ardından da bariyerlere çarptı. Genç kadının cansız bedeni, olay yerine gelen yardım ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından hurdaya dönen araçtan güçlükle çıkarıldı.

Ülkesinde sosyal medyada popüler bir isim olan Viktoria'nın yanı sıra, kocası Oleh Danchenko da futbol camiasının tanınmış isimlerinden biri olarak biliniyor.


MUTLULUĞU ÇOK KISA SÜRDÜ

Daha önce Rubin Kazan, Anzhi Makhachkala ve Shaktar Donetsk gibi takımların formalarını giyen Oleh Danchenko, Yunanistan'ın AEK takımından Zorya Luhansk'a kiralanmıştı. Ünlü futbolcu, transferinin tamamlanması ve imzayı atmasından yalnızca saatler sonra eşinin ölüm haberini alarak gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü futbolcunun model eşi geçirdiği trafik kazasında feci şekilde can verdi - Resim : 2

Çift, 2020'de defans oyuncusu kocasının Rusya'da Rubin Kazan için oynadığı sırada evlendi. Oyuncu, kaza hakkında henüz yorum yapmadı. Oleh Danchenko'nun sosyal medya hesapları taziye mesajlarıyla doldu.

 

Ünlü futbolcunun model eşi geçirdiği trafik kazasında feci şekilde can verdi ile ilgili etiketler Trafik kazası Oleh Danchenko Viktoria Danchenko
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.