Ünlü futbolcunun boğazına kemer bağlayıp ailesinin önünde dövdüler!

Korku filmlerini aratmayan olay tüm dünyayı şoka uğrattı. İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City forması giydikten sonra Portekizli Benfica'ya transfer olan Arjantinli milli futbolcunun evine giren 4 saldırgan önce Otamendi'nin boğazına kemer bağladı sonra da ailesinin yanında darp etti. Tüm dünyayı sarsan haber gündem oldu. 

Portekiz merkezli Correio da Manhã Gazetesi'ne göre, Eylül 2020'de Benfica'ya Manchester City'den transfer olan defans oyuncusu Pazartesi sabahı kendi evine girdiği sırada akılalmaz bir saldırı ve soygunun kurbanı oldu.

EVİNE GİRİYORDU: NE OLDUYSA BİR ANDA OLDU

Ünlü futbolcu evine girdiği sırada 4 saldırganın saldırısına uğradı ve dövülmeye başlandı.

Otamendi'nin 'paniğe kapılmış' karısı ve oğlunun can havliyle kaçtığı odaya götürülen futbolcunun boğazına kemer bağlandı. Ardından uzun süre karısı ve oğlunun gözlerinin önünde dövüldü. 

Ayrıca nakit paralarının ve değerli saatlerinin çalındığı bildirildi.

Olayın, Kartallar'ın Pazar günü Famalicao'da 4-1'lik galibiyetinin ardından meydana geldiği düşünülüyor.

YASAL SÜREÇ BAŞLADI: TAM KORUMA ALTINDALAR

Daily Mirror'ın haberine göre ise, dört saldırganın bir an önce yakalanması için yasal süreç başlatıldı.

Otamendi'nin Tagus nehrinin güneyindeki evinin kapısına özel güvenlik ajanları ve bir muhafız yerleştirildiği de aktarılan bilgiler arasında.

BENFICA AÇIKLAMA YAYINLADI: MEDYA'DAN SAYGI TALEP EDİYORUZ

Benfica ise, konu hakkında açıklama yayınladı:

'Benfica, oyuncusu Nicolas Otamendi'nin bugün erken saatlerde evinde bir soygunun kurbanı olduğunu doğruladı. Oyuncu ve ailesi, yaşadıkları durumun yarattığı büyük rahatsızlığa rağmen iyi durumdalar.' dendi ve eklendi:

'Benfica, yetkililer tarafından başlatılan soruşturmalar tamamlanana kadar, futbolcunun ve ailesinin mahremiyetine tüm medya tarafından saygı gösterilmesini talep ediyor.'

 

Kaynak: SuperHaber

Ünlü futbolcunun boğazına kemer bağlayıp ailesinin önünde dövdüler! ile ilgili etiketler Benfica hırsız Kemer otamendi Manchester ev boğaz dövdüler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.