Ünlü futbolcu bıçaklı saldırıya uğradı! Yasak aşk iddiası ortalığı karıştırdı

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki Fildişili futbolcu Yann Karamoh Fransa'da bıçaklı saldırıya uğradı. Fransız basını Karamoh'un evli bir kadınla yakalandığını iddia etti.

Parma'dan kiralık olarak Fatih Karagümrük kadrosuna katılan ve dikkat çeken bir performans sergileyen Yann Karamoh talihsiz bir olay yaşadı.

''BİR ELİNDE BIÇAK VARDI VE DİĞER ELİYLE DE BANA SÜREKLİ VURDU''

La Parisien'in haberine göre, sosyal medyada ortaya çıkan Yann Karamoh'un darp edildiği esnada ortaya çıkan görüntülerin detayları belli oldu. Yann Karamoh'un saldırgan tarafından elmacık kemiğinin kırıldığı, gözüne ve çenesine ağır darbeler aldığı öğrenildi. Yann Karamoh yaptığı açıklamada:"Benim gururum ve ailem var, bu görüntüler ömür boyu benimle kalacak. Bir elinde bıçak vardı ve diğeriyle de bana sürekli vurdu" ifadelerini kullandı.

EVLİ BİR KADINLA BİRLİKTE OLDUĞU VE KOCASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Bu saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalandığı ve Fransa'nın Nanterre kentinde mahkemeye çıkarılarak 20 ay hapis cezasına çarptırıldığı açıklandı. Bir başka haberde ise Yann Karamoh'un evli bir kadınla birlikte olduğu ve kocası tarafından darp edildiği iddia edilmişti.

Ünlü futbolcu bıçaklı saldırıya uğradı! Yasak aşk iddiası ortalığı karıştırdı ile ilgili etiketler fatih karagümrük Yann Karamoh bıçaklı saldırı Fildişili futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.