Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in programı, TRT Spor'u reytinglerde uçurdu!

Yeni sezonda TRT Spor ekranlarında yorumculuğa başlayan Rıdvan Dilmen'in programı reytinglerde TRT Spor'u uçurdu. %100 Futbol programı ile reytinglerde 8 izlenme payı alan TRT Spor, milli maçlar hariç ilk kez böyle bir izlenme oranı yakalamış oldu.

Geçen sezon NTV'den ayrılarak TRT Spor'da %100 Futbol isimli programda futbol yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen reytinglerde rekor kırıyor. 

Futbolculuğuyla efsane ve yorumculuğuyla bir marka olan Rıdvan Dilmen ile ekranların sevilen ismi Erbatur Ergenekon'un karşılaşmaları yorumladığı %100 Futbol programı futbolseverlerden tam not aldı. 

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in programı, TRT Spor'u reytinglerde uçurdu!

TRT SPOR'DA REKOR

Programın son olarak dün yayınlanan bölümü ABC1'de 8,32 izlenme oranı alarak futbol programları arasında ciddi bir başarı elde etti. 

Rıdvan Dilmen'in gelmesi ile birlikte TRT Spor, milli maçlar haricinde ilk kez bu kadar yüksek bir izlenme oranı yakaladı. 

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen’in programı, TRT Spor'u reytinglerde uçurdu! ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen reyting %100 Futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.