Ünlü Instagram fenomeni, Şahan Gökbakar'ın şirketiyle anlaştı!

Instagram hesabından yayınladığı eğlenceli videolarla tanınan, daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kısa süre boy gösteren Yasemin Sakallıoğlu, 'Zengo' serisi olarak çektiği video karakterini beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Sosyal medyada paylaştığı videolarla adından söz ettiren genç oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, 'Zengo' serisi olarak çektiği videolardan sonra o karakterin filmi çıkacağını açıkladı. 

İLK FİLM ŞAHAN'IN ŞİRKETİNDEN

Şahan Gökbakar ile anlaşarak sözleşme imza attığının müjdesini veren Sakallıoğlu, "'Zengo' film oluyor. Türkiye'nin en komik adamının Yapım Şirketinde bir filiz yetiştirmek benim için çok kıymetli. Şimdiden hayırlı olsun ve o güzel kahkahalarınız beyaz perdede de yerini bulsun" dedi.

Oyuncu, 'Zengo' serisinde taktığı takılar ve kıyafetleriyle yüksek gelirli kadınların karakterlerini canlandırıyor.

Ünlü Instagram fenomeni, Şahan Gökbakar'ın şirketiyle anlaştı!

Instagram hesabından paylaştığı eğlenceli videolarla ve tiyatro gösterileriyle adından söz ettiren genç oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Lütfiye' karakterini canlandırmıştı.

 Ünlü Instagram fenomeni, Şahan Gökbakar'ın şirketiyle anlaştı! - Resim : 2

Ünlü Instagram fenomeni, Şahan Gökbakar'ın şirketiyle anlaştı! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yasemin sakallıoğlu zengo EDHO lütfiye şahan gökbahar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.