Ünlü fenomen Pucca'nın evine polis baskını!

24 Haziran'da seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından darbe çağrısı yapan Pucca adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık, polislerin babasının evine giderek kendisini sorduğunu ve ‘terör örgütü’ne dair kanıt aradığını söyledi.

24 Haziran'da seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı "Tek umudum kaldı, Pinochet olayı..." paylaşımı ile 1973'te Şili'de yaşanan darbeye atıfta bulunan "fenomen", adeta darbe ve ölüm çağrısı yaptı.

KANLI BİR DARBE YAPILMIŞTI

Tarihte Pinochet darbesi olarak yerini alan darbede 1973 yılında Şili'de General Pinochet askeri bir darbe ile iktidara gelmişti. 11 Eylül 1973'te General Pinochet önderliğindeki silahlı kuvvetler yönetime el koymuş, Önce Şili hava kuvvetleri başkanlık sarayı La Moneda'yı bombalamış, daha sonra ise kara birlikleri saraya girmişti..

Ünlü fenomen Pucca'nın evine polis baskını!

OĞLUNUN ADI NEDİYLE BASKIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Pucca, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “Bugün babamın evine gelmişler, evde beni ve terör örgütüne dair kanıt aramışlar. Batı oğlumun ad adı, oğlumun! OHAL diye bakalim ne olacak” ifadelerini kullandı.

Pucca, polislerin ailesine oğlunun adının neden Batı olduğunu sorduklarını da aktardı.

İşte o paylaşım:

Ünlü fenomen Pucca'nın evine polis baskını! - Resim : 2

Ünlü fenomen Pucca'nın evine polis baskını! ile ilgili etiketler pucca darbe çağrısı polis baskını
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.