Ünlü fenomen milyonluk arabasını benzin döküp yaktı!

Rus sosyal medya fenomeni Mihail Litvin, 1 milyon 400 TL değerindeki lüks aracını boş bir arazide üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Ünlü fenomen aracının alevler içinde yandığı anları mangal yakıp izledi...

Sosyal medya fenomeni Litvin çakmağı yere atarken, alevler hızla ilerleyerek araca ulaştı. Rusya'da piyasa değeri 1 milyon 400 bin TL civarında olan lüks araç arazinin ortasında yandı. Litvin ise yanında getirdiği Rus yapımı eski bir araca bindi. Marşı basmayan eski Rus aracını arkadaşları iterek çalıştırırken Litvin, aracıyla tarladan ayrıldı.

ESKİ ARACINI YAKTI, YENİ ARACINA BİNDİ!

Ünlü fenomen milyonluk arabasını benzin döküp yaktı!

Fenomen Mihail Litvin, lüks aracını yaktığı anların görüntülerini milyonlarca takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesaplarında paylaştı. Görüntüler bazı takipçiler tarafından beğeni alırken, birçok kişi ise Litvin'i şov yapmakla suçladı. Sosyal medya kullanıcıları Litvin'in söz konusu görüntüleri paylaşarak aracın değerinden daha fazla para kazanacağını savundu. Öte yandan Rus sosyal medya fenomeni, ülkenin en çok kazanan fenomenleri arasında bulunuyor.

Ünlü fenomen milyonluk arabasını benzin döküp yaktı! - Resim : 2

Ünlü fenomen milyonluk arabasını benzin döküp yaktı! - Resim : 3

(İHA)

Ünlü fenomen milyonluk arabasını benzin döküp yaktı! ile ilgili etiketler Yangın yangın Sosyal Medya Mihail Litvin araba
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.