Ünlü fenomen Chaby Han dünyaevine girdi

Bir dönem yayınlanan Elin Oğlu programıyla üne kavuşan ve Kertenkele dizisinde rol alan Güney Koreli YouTuber Chaby Han sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla evlendiğini duyurdu.

2007 yılında babasının işi nedeniyle Türkiye'ye yerleşen ve bir dönem atv ekranlarında yayınlanan Elin Oğlu programıyla üne kavuşan YouTuber Chaby Han evlendi.

Kertenkele, Menajerimi Ara gibi dizilerde rol alan Chaby Han, nişanlısı Gülce Elibol ile evlendiğini duyurdu. Koreli sosyal medya fenomeni Chaby Han güzel haberi nikahtan yaptığı paylaşımla duyurdu.
Ünlü fenomen Chaby Han dünyaevine girdiÜnlü fenomen Chaby Han dünyaevine girdi - Resim : 2

Chaby Han, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma ''Dün bizimle olan herkese bin kez teşekkürler. başka ülkede doğmuş ve gelmiş beni aranıza alıp asla yalnız bırakmayan sizlere çok minnettarım.'' notunu düştü.

Ünlü fenomene takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı.

Ünlü fenomen Chaby Han dünyaevine girdi - Resim : 3

 

Ünlü fenomen Chaby Han dünyaevine girdi ile ilgili etiketler Düğün nikah chaby han Gülce Elibol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.