Ünlü fenomen Banu Parlak öldürüldü mü? Açıklama geldi!

Ünlü fenomen Banu Parlak'ın haince bir saldırıda öldüğü yönündeki iddiaya meslektaşı Neslim Güngen'den cevap geldi. Parlak'ın bir şubesine ulaştığını söyleyen Güngen, "Telefonu çalınmış, kendisi iyiymiş" dedi. Diğer taraftan, olayın detayları merak edilirken Parlak'tan da nihayet açıklama geldi.

Arabada çektiği şarkı videolarıyla tanınan ve sonrasında kendi güzellik merkezlerini açan fenomen Banu Parlak'ın hayatını kaybettiği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Parlak'ın arkadaşı Neslim Güngen ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak ölüm iddiasını yalanladı.

"TELEFONU ÇALINMIŞ"

Instagram hesabından paylaşım yapan Güngen, "Yalan habermiş arkadaşlar. Elim ayağım taş kesti. Telefonu çalınmış. Şimdi Sakarya şubesine ulaştım oradaki bayandan aldığım bilgiye göre, canım Banu'm gayet iyiymiş" dedi.

Ünlü fenomen Banu Parlak öldürüldü mü? Açıklama geldi!

Kısa sürede içinde telefonunun çalındığı ve paylaşımın sahte olduğu ortaya çıkan Parlak, video yayınlayarak başına gelenleri anlattı.

"ARACIMA SALDIRIP TELEFONUMU ÇALDILAR"

Parlak, gözyaşları içinde çektiği videoda "İş yerimden çıktığımda kim olduğunu bilmediğim kişiler tarafından ışıklarda aracıma saldırdılar ve telefonumu aldılar. Kim olduklarına dair hiçbir bilgim yok. Şimdi avukatımla birlikte gerekli şikayetleri yapacağız. Annem de dahil olmak üzere herkes perişan olmuş. Telefonum ve hattım yok. Gerekli açıklamaları yapacağım" dedi.

Ünlü fenomen Banu Parlak öldürüldü mü? Açıklama geldi! - Resim : 2

Ünlü fenomen Banu Parlak öldürüldü mü? Açıklama geldi! ile ilgili etiketler ölüm Banu Parlak Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.