Ünlü fenomen babasını savcılığa verdi!

90'ların ünlü şarkıcısı Murat Başaran, ‘Leyla’ parçasının klibinde fenomen Cansu Taşkın’la kamera karşısına geçti. Beş yaşındayken babasının boğazına bıçak dayadığı ve taciz ettiği yönünde yaptığı açıklamalar hakkında konuşan Taşkın, "Tanımadığım bir baba portföyü. Para amaçlı gelmeseydi, affedebilirdim" dedi.

Murat Başaran'ın yeni şarkısı 'Leyla'nın klibinde oynayan fenomen Cansu Taşkın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 Ünlü fenomen babasını savcılığa verdi!

Beş yaşındayken babasının boğazına bıçak dayadığı ve taciz ettiği haberleriyle gündemde olan Taşkın, “Çok küçüktüm hatırlamıyorum bile…” dedi.

"SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİM"

Babasının kendisinden para istediği iddialarına Taşkın, “Geçtiğimiz sene çok olmuştu. Onu öğrenince savcılığa şikayet ettim. Öyle bir şeyle gelmemiş olsaydı affedecektim, tanımadığım bir baba portföyü. Para istemese yine bir şey yapmazdım ve kabul edilebilirdi. Para amaçlı geldiği için bitmiş oldu” açıklamasını yaptı.

Başaran ise modele destek vererek, "Kadına şiddet ve tacizin her şeyine karşıyım" diye konuştu.

 

Ünlü fenomen babasını savcılığa verdi! ile ilgili etiketler dava mahkeme Cansu Taşkın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.