Ünlü estetisyen Nüket Eroğlu, Azerbaycan askerinden rahatsız oldu!

Ünlü estetik doktoru Nüket Eroğlu, Türkiye'deki yangınları söndürmek için canla başla çalışan Azerbaycan askerinden rahatsız oldu. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Eroğlu, "Azerbaycanlı asker gelmiş, benim topraklarımda geziyor ne idüğü belirsiz. Yani baktığınızda gerçekten bir anlam veremiyorum." dedi.

Türkiye'nin pek çok kentinde günlerdir süren orman yangınları ile mücadele devam ederken, Türk ve Azerbaycan askerleri sahada birlikte görev yapıyor.

Yangının ilk günlerinden itibaren kendi ülkelerini korurmuşçasına alevlerle savaşan Azerbaycan askerleri, hem karadan hem de havadan Türkiye'ye destek veriyor.

ÜNLÜ ESTETİK DOKTORU RAHATSIZ OLDU

Ancak Azerbaycanlı askerlerin bu mücadelesi ünlü estetik doktoru Nüket Eroğlu'nu rahatsız etti. Eroğlu, onaylı (mavi tikli) Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Azerbaycanlı asker gelmiş, benim topraklarımda geziyor ne idüğü belirsiz. Yani baktığınızda gerçekten bir anlam veremiyorum." dedi.

"ÜLKEMİZİ KENDİ ELLERİMİZLE YAKTIK"

Nüket Eroğlu, ünlülerin estetik doktoru olarak biliniyor. Katıldığı televizyon programlarıyla adını duyuran Eroğlu, Azerbaycan askerlerine "ne idüğü belirsiz" diye hakaretler ettiği Instagram sayfasında yayınladığı diğer videolarda yangınlara yeterince mücadele edilemediği için yetkilileri eleştirmiş ve takipçilerine de mevcut iktidara oy verdiklerini ima ederek "dizlerimize vurmanın hiç bir anlamı yok. Evet ülkemiz yanıyor. Ülkemizi kim yaktı biliyor musunuz? Biz yaktık. Kendi ellerimizle yaktık" ifadelerini kullanmıştı.

PAYLAŞIMLARINI YORUMA KAPATTI

Eroğlu, Azerbaycanlı askerlere hakaret ettiği videoya gelen tepkiler üzerine, Instagram paylaşımlarını geriye dönük olarak yoruma kapattı. Takipçileri şu anda estetik doktoru Nühet Eroğlu'nun paylaşımlarına yorum yapamıyor. Öte yandan Eroğlu hakkında şikayet platformlarında çok fazla başlık açıldığı ve hastalarının kendisi hakkında olumsuz görüşler beyan etmesi dikkat çekiyor. Yakın zamanda yazılmış olan şikayetlerde, Eroğlu'na leke tedavisi yaptırdığını dile getiren çok sayıda hastası, lekelerinin silinmediğini ve daha da arttığını ileri sürüyor.

Ünlü estetisyen Nüket Eroğlu, Azerbaycan askerinden rahatsız oldu! ile ilgili etiketler Azerbaycan asker Nüket Eroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.