Ünlü dövüşçü az kalsın bacaklarını kaybediyordu

Ünlü dövüşçü Athena Martinez az kalsın bacaklarından oluyordu. Soğuktan vücudu yanan dövüşçü, hastaneye kaldırılıp ameliyata alındı.

Karma dövüş sanatları sporcusu Athena Martinez, sporcuların kas ağrılar için sık sık kullandığı ve eksi 200 derece sıcaklıktaki cryotherapy cihazına girdi.

29 yaşındaki yıldız dövüşçü bu cihazın içerisinde olması gerektiğinden 2 kat daha fazla kalınca bacaklarında ciddi yanıklar oluştu. İnanılmaz bir acı yaşayan Athena Martinez hemen hastaneye kaldırıldı.

Ünlü dövüşçü az kalsın bacaklarını kaybediyordu

Sağ bacağında yüzde 50, sol bacağında ise yüzde 20 oranında yanık oluşan Martinez, acilen uzuv kurtarma ameliyatına alındı.

AMELİYAT MASRAFLARI İÇİN YARDIM İSTEDİ

Ameliyatı başarılı geçen Martinez, vatandaşı olmadığı Avustralya'da yaşadığı kaza nedeniyle sigortası ödeme yapamayan Martinez destek istediğini duyurdu.

Ünlü dövüşçü az kalsın bacaklarını kaybediyordu ile ilgili etiketler sporcu dövüşçü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.