Ünlü doktor açıkladı! Koronavirüs böyle görünüyor...

Fransa'da yaşayan ünlü doktor Gombergh, korona virüsünün en kapsamlı ve detaylı tarama görüntüsünü paylaştı.

Fransa’nın çok okunan dergilerinden Paris Match, son günlerde ülke kamuoyunda sık sık gündeme gelen radyolog Doktor Rodolphe Gombergh’i kapağına taşıdı…

Paris Match’a konuşan 68 yaşındaki doktor, 1.5 milyondan fazla insanı hasta eden ve 89 binden fazla insanın ölümüne sebep olan corona virüsünün görüntülerini kamuoyu ile paylaştı.

Dr. Gombergh, “Bu görüntü hiçbir şeyi değiştirmeyen ve aynı zamanda her şeyi değiştiren bir görüntü. Hiçbir şeyi değiştirmiyor çünkü salgının gidişatını etkilemiyor fakat her şeyi değiştiriyor çünkü bizim bu korkunç hastalığı daha iyi görmemizi ve anlamamızı sağlıyor. Bu şekilde hastalık daha iyi tespit edilebilecek” dedi.

60 ile 140 nano metre uzunluktaki bu virüsü Paris Match’a gösteren doktor bir süre önce corona virüsünü yenmeyi başardı. Çekilen ciğerlerinin görüntüsünü ve corona virüsünü paylaşan Dr. Gombergh, “Ne kadar güzel değil mi” yorumunu yapıyor.

 

Görüntülerde mavi kristalleşmiş gibi görünen yapılar, corona virüsü olarak tanıtıldı.

Ünlü doktor açıkladı! Koronavirüs böyle görünüyor... ile ilgili etiketler Fransa Koronavirüs İlaç Virüs aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.