Ünlü deprem kahini uyardı!

Ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets'den, İstanbul ve Ege Denizi’nde dün meydana gelen depremler ile ilgili açıklamalar geldi.

İstanbul ve Ege'de dün meydana gelen depremler korkuttu. Herkesin aklında aynı soru var: Depremler büyük depremin habercisi mi?

Kandilli ve AFAD'ın yayınladığı verilerde İstanbul'da hissedilen Yalova merkezli depremin boyutunun 4.1, Ege'de hissedilen depremin boyutunun ise 3.7 olduğu öğrenildi. Dünyaca ünlü deprem kâhini Frank Hoogerbeets'ten depremlerle ilgili açıklamalar geldi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada Türkiye'den binlerce kullanıcı, ünlü deprem kahini Frank Hoogerbeets'i soru yağmuruna tuttu. Genel anlamda Türkçe açıklamalar yapmayı seven deprem uzmanı bu sefer sahibi olduğu şirketten bir paylaşım yaptı. Hoogerbeets'in sahibi olduğu Ditrianum şirketi konuyla ilgili merak edilen açıklamayı yaptı.

DITRIANUM'DAN AÇIKLAMA

Ünlü deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in sahibi olduğu Ditrianum tarafından deprem ile ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, şunlar denildi:

"Türkiye'deki m4 büyüklüğündeki depremin öncü olup olmadığını bilmiyoruz, herkesi panik yapmadan sakin fakat dikkatli olmaya çağırıyoruz.

Alabileceğiniz önlemleri her zaman alın."

Ünlü deprem kahini uyardı! ile ilgili etiketler deprem Ege Marmara frank hoogerbeets
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.