Ünlü Deprem Bilimci Ahmet Ercan'dan şaşırtan çıkış! "Öğretim üyelerine "Bilgem" diye seslenilsin!"

Ünlü Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabından şaşırtan bir çıkışa imza attı. Üniversitelerdeki öğretim üyelerine "Hocam" diye seslenilmesinden rahatsız olan Ercan alternatifi de söyledi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan twitter hesabından ilgililerini ve takipçilerini şaşırtan bir açıklama yaptı. Üniversitelerde öğrencilerin öğretim üyelerine "Hocam" diye seslenilmesinden rahatsız olan ünlü Deprem Bilimci, Türkçe'de öğretim üyelerine "BİLGEM" diye seslenildiğini söyleyerek ricada bulundu.

"AHMET ERCAN'DAN "BİLGEM" ÇIKIŞI"

Deprem Bilimci ve Jeofizik Mühendisi Ercan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Türkçede bilimtey(üniversite) öğretim üyelerine “hocam” diye değil, “BİLGEM” diye seslenilir. Ne olur TÜRKÇE konuşalım, TÜRK gibi" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan, büyük İstanbul depreminin hangi fay kolunda  olacağını işaret etti - Haberler

Birçok takipçisinden olumlu geri dönüş alan Ahmet Ercan'ın bu çıkışı sonrası üniversitelerde bir değişim olur mu merak ediliyor.

İşte o paylaşım

Ünlü Deprem Bilimci Ahmet Ercan'dan şaşırtan çıkış! "Öğretim üyelerine "Bilgem" diye seslenilsin!" ile ilgili etiketler Ahmet Ercan deprem bilimci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.