Ünlü çiftten büyük itiraf: Tartışmalarımız arttı!

Eser Yenenler ile 2015 Miss Turkey dördüncüsü Berfu Yıldız, Haziran 2019’da nikah masasına oturmuştu. Ekim 2019’da oğulları Kuzey’i dünyaya getiren 25 yaşındaki Berfu Yenenler, YouTube kanalı açtı.

Berfu Yenenler ilk röportajını eşi ile evde yaptı. Kısa sürede 15 bin kişi abone oldu. Eser Yenenler videoda eşine “Sen artık dijital dünyada yükselen bir yıldızsın. Ama biraz yavaş git. Sonra çok düşman kazanırsın. Kanal senin diye densizlik yapma ihtimalin yok. Çünkü montajcı dahil sana yardım eden herkes yakın arkadaşım” dedi.

Eser Yenenler şunları da şöyledi:

“Kuzey’e göz kulak olmak için kurduğumuz kamera sistemi benim aleyhime döndü. Berfu herhangi bir konuda atıştığımız zaman hemen görüntüleri ortaya çıkarıyor. Kanıt olarak kullanıyor. Karantina değil, ev hapsi.”

Eser Yenenler: Tartışmalarımız arttı

'Tartışmalarımız arttı'

Bu arada Berfu Yenenler devreye girip “Corona virüs nedeniyle Çin’de boşanma sayısı artmış” dedi. Eser Yenenler, “24 saat beraberiz. Bu hiç kolay değil. Tartışmalarımız arttı. Habersiz beni çekip sosyal medyada paylaşıyorsun” karşılığını verdi.

 

Ünlü çiftten büyük itiraf: Tartışmalarımız arttı! ile ilgili etiketler Eser Yenenler Berfu Yıldız YouTube video Karantina Korona
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.