Ünlü çift ve kızlarına 5 milyonluk reklam teklifi!

Mesut Özil ile Amine Gülşe’nin kızlarına bir bebek bezi firması, 5 milyonluk teklif yaptı. İngiliz bir dergi de 250 bin sterlin ödeyip Eda bebekle çekim yapmak istedi. Çift, teklifleri kabul ederse bu ücretleri yardım derneklerine bağışlayacak.

Bugüne kadar yaptıkları yardımlarla başta çocuklar olmak üzere binlerce kişinin hayatına dokunan futbolcu Mesut Özil ile güzel eşi Amine Gülşe, 30 Mart'ta dünyaya gelen bebekleriyle gündemde.

REKLAM TEKLİFİ YAĞIYOR

Kızları Eda'nın doğumuyla İngiltere'den Almanya'ya kadar birçok yerde gündem olan ikiliye, reklam teklifleri yağmaya başladı.

2. Sayfa'nın haberine göre; dünyaca ünlü bir bebek bezi firmasının ikiliye, 5 milyon TL önerdi. Arsenal'in yıldızı ile eşine bir teklif de İngiltere'deki bir dergiden geldi.

KABUL EDERLERSE YARDIM DERNEĞİNE BAĞIŞLYACAKLAR

Dergi, Mesut Özil ve Amine Gülşe'yi kızları Eda ile lüks malikanelerinde fotoğraflamak için 250 bin sterlin (2 milyon 150 bin TL) önerdi.

Tekliflere resmi yanıt vermeyen gözde çiftin, alacakları parayı kuruşuna kadar kurdukları BigShoe isimli yardım derneğine aktaracağı öğrenildi.

'HER ŞEY İKİMİZ VE DOĞACAK ÇOCUKLARIMIZ İÇİN'

Haziran 2019'daki düğünlerinde kendileri adına Big Shoe Vakfı'na bağış yapılmasını isteyen çift, bu sayede dünya çapındaki yüzlerce çocuğun hayatını kurtarmıştı.

Mesut Özil, doğum yapan eşi Amine Gülşe'ye doğum hediyesi olarak Londra’daki 80 milyon TL’lik malikanesini verdi.ac

Ünlü çift ve kızlarına 5 milyonluk reklam teklifi! ile ilgili etiketler Mesut Özil Amine Gülşe Reklam
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.