Ünlü çift, 42 yıl sonra bir araya geldi!

Yeşilçam'ın sevilen oyuncuları Suna Yıldızoğlu ve Kayhan Yıldızoğlu arasındaki dostluk geçip giden yıllara da meydan okuyor.

Suna Yıldızoğlu, 1976 ile 1978 yılları arasında evli kaldığı Kayhan Yıldızoğlu ile önceki gün buluştu. Kayhan Yıldızoğlu'na bu buluşmada kızı ile torunu da eşlik etti.

Suna Yıldızoğlu, eski eşiyle gerçekleştirdiği bu buluşmada çekilen bir pozlarını da sosyal medya hesabından paylaştı.

DOSTLUKLARI HİÇ BİTMEDİ

Gerçek adı Sonya Eady olan Suna Yıldızoğlu, 1974 yılında Türkiye'ye yerleşti. İki yıl sonra Kayhan Yıldızoğlu ile evlendi ve adını da Suna olarak değiştirdi. Soyadı ise ünlü oyuncudan boşandıktan sonra bile aynı kaldı. Yıldızoğlu çifti evliliklerini iki yılda sonlandırsa da dostlukları bitmedi.

Ünlü çift, 42 yıl sonra bir araya geldi!

OYUNCU YASEMİN ALLEN ANNESİ

Suna Yıldızoğlu, bir dönem de Çetin Alp ile yaşadığı aşkla konuşuldu. Daha sonra İngiltere'ye döndü ve Dudley Allen ile evlendi. Türkiye'de oyunculuk kariyeri yapan kızı Yasemin Kay Allen bu evlilikten dünyaya geldi.

Ünlü çift, 42 yıl sonra bir araya geldi! - Resim : 2

Ünlü çift, 42 yıl sonra bir araya geldi! ile ilgili etiketler suna yıldızoğlu kayhan yıldızoğlu yasemin allen ailesi annesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.