Ünlü boksör, kamera önünde eşinin boğazını sıktı

ABD'de hayır işleri için yapılan basketbol maçına katılan boksör Gervonta Davis, seyirciler arasında bulunan eşinin boğazını sıktı. Gözü dönmüş boksör, kadını boğazından tutarak saha dışına kadar sürükledi.

Florida eyaletinin Miami kentinde Cumartesi günü hayır işleri için düzenlenen basketbol maçına izleyici olarak katılan ünlü boksör Gervonta Davies'in salonda bir kadının boğazına sarıldığı görüldü.

'EVET ONA AGRESİF DAVRANDIM'

Davies'in, daha sonra çocuklarının annesi olduğu öğrenilen kadını, boğazından tutarak saha dışına çıkardığı görüldü.

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle büyük tepki alan ünlü boksör, Florida polisine giderek teslim oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapın 25 yaşındaki boksör olayı doğrulayarak, “evet ona agresif davrandım ve ‘hadi ama’ dedim. O çocuğumun annesi. Onu hiçbir zaman incitmem” dedi.

 Davies, daha sonra tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

(DHA)

Ünlü boksör, kamera önünde eşinin boğazını sıktı

Ünlü boksör, kamera önünde eşinin boğazını sıktı ile ilgili etiketler ABD Boks Şiddet kadına şiddet Gervonta Davies boksör
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.