Ünlü blog yazarı intihar etti

ABD'nin başkenti Washington'da 6 Ocak 2021'de gerçekleşen ve 6 kişinin öldüğü kanlı kongre baskınında isyancılara 520 bin dolarlık bitcoin bağışı yaptığı için dünya genelinde tanınmıştı. Gizemli Fransız blog yazarı Laurent Bachelier'ın Paris'te lüks bir otel odasında intihar ettiği açıklandı.

ABD'de Başkan Donald Trump'ın seçimlere usulsüzlük karıştırıldığı yönündeki iddialarına destek vererek seçim sonucunun değiştirilmesi talebiyle 6 Ocak'ta Washington'da gerçekleştirdiği mitingin ardından toplanan kalabalığın Kongre binasını işgal etmesi ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Kongre baskınındaki isyancılara 520 bin dolarlık bitcoin bağışı yapan Fransız blog yazarı Laurent Bachelier'in (35) Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan lüks otelin odasında aşırı doz uyuşturucu alarak intihar ettiği ileri sürüldü.

LÜKS ODADA AŞIRI DOZ UYUŞTURUCU ALDI

İngiliz medyasının haberine göre, ABD'deki kongre baskını sırasında isyancılara yaptığı bağışla dikkat çeken Bachelier'in Paris'teki lüks bir otelde rezervasyon yaptırdığı kaydedildi.

Haberde, Bachelier'in resepsiyondan odasına alkol siparişi verdiği ve ardından yüksek dozda uyuşturucu alarak intihar ettiği ifade edildi.

Bachelier'in 8 yıldır kronik sinir hastası olduğu belirtildi.

Ünlü blog yazarı intihar etti ile ilgili etiketler ABD İntihar Bitcoin Trump kongre Laurent Bachelier blog yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.