Ünlü avukat Feyza Altun'dan cinsel istismar itirafı: Ses kayıtlarını yayınlayacağım!

Geçtiğimiz yıl CHP Beykoz Kadın Kolları Başkanlığı'na aday olan Avukat Feyza Altun Twitter hesabından 7 yaşından 12 yaşına kadar N.Ç. isimli bir akrabası tarafından istismara uğradığını açıkladı. Elinde şahsın istismar itiraflarına dair ses kayıtları olduğunu ifade eden Altun, "Ses kaydını burada yayınlayacağım. Aman sanılmasın unuttum, adli tıp raporunu bekliyorum" dedi.

Avukat ve aktivist olan ve aynı zamanda 2020 yılında CHP Beykoz Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını koyan Feyza Altun, sosyal medya hesabından çocuk yaşta uğradığı cinsel istismarı ifşa etti.

SES KAYITLARININ DA OLDUĞU İDDİASI

N.Ç. isimli akrabası tarafından 7 yaşından 12 yaşına kadar istismara uğradığını anlatan Altun, elinde istismarın itiraf edildiği ses kayıtlarının da olduğunu ifade etti.

Ses kaydını ve istismarcı akrabasının ismini açıklayacağını kaydeden Altun, “Aman sanılmasın unuttum, adli tıp raporunu bekliyorum” dedi.

"‘SEN BENİ SEVERDİN DEDİĞİNDE’ DELİYE DÖNDÜM"

İşte Altun’un Twitter hesabından yaptığı o paylaşımlar:

* Beni çocukken istismar eden akrabam N.Ç. (Ne zaman adımı açıkça yazacak diye uykuların kaçsın çünkü yazacağım).Ses kaydında itiraf edip “Ben çocuktum (19) cahildim ama sen (7) de beni severdin” dediğinde deliye dönmüştüm.

* Sonra onun kız kardeşleri ablam dediğim insanlar benim o yaşta ona sarıldığım fotoları bulup dava hazırlığı yapmışlar. Bir tanesi de bilinçli anne takılıyor kızıyla bloglar falan ama bilinçten zerre eser yok. Söylediğimde beni her yerden engellemişti. Onu da konuşacağız.

"KİMSE BİR ŞEY YAPMADI"

* Hani bak sarılıyor, olduysa gönlü vardır gibisinden. Tekrar ediyorum başladığında yediyim, ki sanırım daha öncesi de var hayal meyal bende… 12 yaşımda artık tepki verip ondan kaçıp evimize girmesini anneme yasaklattım ve akrabalarıma anlattım. Kimse bir şey yapmadı.

* Bu sene olayı ortaya çıkardığımda (konuşmak hiç de kolay değildi) şey dediler o sene evlendi NÇ; kıskançlığından yaptı. Ben o sıra 11/12 yaşındayım.

"SES KAYDINI BURADAN YAYINLACAĞIM"

* Tabi götümle güldüm ve o savunmayı yapacakları günü bekliyorum. Ses kaydını burada yayınlayacağım. Sadece ne kadar ileri gidip ne kadar saçmalayacaklar onu bekliyorum. Aman sanılmasın unuttum, adli tıp raporunu bekliyorum.

Ünlü avukat Feyza Altun'dan cinsel istismar itirafı: Ses kayıtlarını yayınlayacağım! ile ilgili etiketler avukat Twitter feyza altun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.