Ünlü astroloğun Fenerbahçe tahmini gerçek mi oluyor?

Süper Lig'de 3 takımın iddiasını sürdürdüğü şampiyonluk yarı cumartesi günü son bulacak. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş son haftaya kadar iddialı olarak devam ettirdiği yarışta mutlu sona ulaşmak istiyor. Öte yandan ünlü astrolog Can Aydoğmuş'un Fenerbahçe ile ilgili "2026'ya kadar şampiyon olamaz" tahmini yeniden gündem oldu.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı lig tarihinde görülmemiş bir hal aldı. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe son haftaya şampiyonluk şanslarını koruyarak girdi. Lider Beşiktaş ile ikinci sıradaki Galatasaray arasında averaj farkı bulunurken, Fenerbahçe ise rakiplerini 2 puan geriden takip ediyor.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk ipini göğüslemesi için Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybetmesi gerekiyor. Galatasaray'ın şampiyon olması için ise Beşiktaş'ın puan kaybetmesi ya da siyah beyazlılardan daha fazla gol atması gerekiyor. Beşiktaş ise avantajı kaybetmediği durumda şampiyonluğu alacak. Şampiyonluk yarışının düğümü cumartesi günü oynanacak maçlarla çözülecek.

Ünlü astroloğun Fenerbahçe tahmini gerçek mi oluyor?

O KEHANET GERÇEK Mİ OLACAK?

Süper Lig'in sona erip şampiyonluk düğümünün çözülmesine sayılı günler kala ünlü astrolog Can Aydoğmuş'un yaptığı tahmin yeniden gündem oldu. Aydoğmuş, 2 Ocak'ta A Spor canlı yayınında yaptığı tahminde Fenerbahçe'nin 2026 yılına kadar şampiyon olamayacağının altını çizmişti. Aydoğmuş, yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

"Fenerbahçe için özellikle önümüzdeki dönem çok iyi de diyemeyeceğim, çok da kötü olmayacak. Aslında kendi içinde iyiye giden bir dönem olacak. Ama dürüst olmak gerekirse Fenerbahçe için 2022'nin nisan ayından sonra çok daha farklı bir dönem başlayacak. Yurt dışına da açıldığı çok daha pozitif bir dönem olacak. Ama asıl 2023 yılının nisan ayından sonra 2024 yılına kadar olan süreçte çok pozitif bir süreç yaşayacak. 2026'nın sonundan sonra ise muhteşem bir dönem olacak."

SOSYAL MEDAYADA YENİDEN GÜNDEM OLDU

Can Aydomuş'un Fenerbahçe ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Bazı Fenerbahçeli taraftarlar, Aydoğmuş'un sözlerine esprili bir şekilde gönderme yaptı. Aydoğmuş ise o sözlerden birine yanıt verdi. İşte o diyalog:

 

Ünlü astroloğun Fenerbahçe tahmini gerçek mi oluyor? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Can Aydoğmuş şampiyonluk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.