Ünlü aktör Nick Cannon'u kahreden ölüm! Beş aylık bebeği hayatını kaybetti

Mariah Carey'in eski eşi ve 41 yaşındaki ünlü oyuncu, sunucu, rap şarkıcı, yazar, yapımcı Nick Cannon, beş ay önce model Alyssa Scott'tan dünyaya gelen oğlu Zen'in, hızlı gelişen beyin tümörü yüzünden hayata veda ettiğini duyurdu. Nick Cannon, The Nick Cannon Show adlı programında acı deneyimini anlattığı o anlarda ise gözyaşlarını tutamadı.

Nick Cannon, beş aylık oğlu Zen'in sağlığının henüz iki aylıkken ters gitmeye başladığını anlattı. Bu sürede bebeğinin kafasının normalden daha büyük görünmeye başladığını, daha sonra da öksürmeye başladığını ve nefes almayla ilgili sorunlar yaşadığını söyledi.

Akıllarına beyin tümörü gibi bir durum gelmediğini söyleyen Nick Cannon, "Ama onu, nefes alma sorunu için doktora götürmeye karar verdim. Bunun sıradan bir durum olduğunu düşündük" dedi.

 Ünlü aktör Nick Cannon'u kahreden ölüm! Beş aylık bebeği hayatını kaybetti


AİLECEK SAHİLE GİTTİKTEN SONRA BEBEĞİ SON NEFESİNİ VERDİ

Cannon, pazar sabahı kendisi ve sevgilisi Alyssa Scott ile birlikte uyandıklarını ve bebeği de alıp sahile gittiklerini anlattı. O geziden sonra birkaç saat sonra da Zen'in son nefesini verdiğini söyledi.

Ünlü aktör Nick Cannon'u kahreden ölüm! Beş aylık bebeği hayatını kaybetti


SEVGİLİSİNİN ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞUNU SÖYLEDİ


Bu arada Zen'in annesi olan sevgilisi Alyssa Scott'ın bu korkunç trajedi sırasında da çok güçlü durduğunu sözlerine ekledi. Cannon, "Zen'in annesi Alyssa, gördüğüm en güçlü kadın. Hiç tartışmadı, hiç sinirlemedi. En iyi anneydi ve en iyi anne olmaya devam edecek" diye sözlerini sürdürdü.

Ünlü aktör Nick Cannon'u kahreden ölüm! Beş aylık bebeği hayatını kaybetti


NİCK CANNON'UN ÇOCUKLARI

Sadece beş ay yaşayabilen Zen, Nick Cannon'un yedinci çocuğuydu. Cannon, geçen haziran ayında, birbirine yakın zamanlarda farklı kadınlardan dünyaya gelen bebekleriyle konuşulmuştu. Cannon'ın bir süre birlikte olduğu DJ Abby De La Rosa, bu yıl haziran ayında Zion ve Zillion adını verdiği ikiz bebeklerini dünyaya getirmişti.


MARIAH CAREY'DEN DE İKİZLERİ VAR

Zion ve Zillion, Nick Cannon'ın sahip olduğu tek ikizler değil. Cannon, ünlü şarkıcı Mariah Carey ile 2008'de başlayıp 2016'da biten evliliğinden biri kız diğeri erkek ikiz çocuk babası olmuştu. Cannon ile Mariah Carey'nin evliliğinden dünyaya gelen Moroccan Scott ve Monroe, şu anda 10 yaşında. Çiftin boşanmasından sonra Ikizler anneleri Mariah Carey ile yaşıyor.

İKİ ÇOCUK DA BU İLİŞKİDEN

Nick Cannon'ın Britanny Bell ile birlikteliğinden de 3 yaşında Golden adında bir oğlu ve 2020 yılının Aralık ayında dünyaya gelen Powerful Queen adında bir de kızı bulunuyor.

 

Ünlü aktör Nick Cannon'u kahreden ölüm! Beş aylık bebeği hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Nick Cannon Alyssa Scott
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.