Üniversiteye kanlı saldırı düzenleyen 18 yaşındaki saldırganın sosyal medya paylaşımı dikkat çekti!

Rusya'daki Sibirya bölgesinde bulunan Perm Üniversitesi'ne silahlı saldırı düzenleyen kişinin saldırı öncesi sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. 18 yaşındaki saldırgan, elindeki tüfekle kampüse girmeden önce "Kendimi ne kadar uzun süredir tanıyorsam, hep ölümü düşündüm. 5 yıl önce silahlarla tanıştım. Artık onlarla iyice haşır neşirim, istediğimi yapabilirim." paylaşımı yapmış.

Rusya'daki Perm State Üniversitesi'nde 8 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı saldırıyı gerçeleştiren 18 yaşındaki Timur Bekmansurov isimli saldırganın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

ELİNDE TÜFEKLE KAMPÜSE GİRDİ

Öte yandan saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Bekmansurov'un elindeki tüfekle kampüse girdiği ve öğrencilerin paniklediği görülüyor. Başka bir görüntüde ise öğrencilerin camlardan atlayarak canlarını kurtarmaya çalıştıkları görüldü.

 

Üniversiteye kanlı saldırı düzenleyen 18 yaşındaki saldırganın sosyal medya paylaşımı dikkat çekti!

"KENDİMİ TANIDIM TANIYALI HEP ÖLÜMÜ DÜŞÜNDÜM"

Bekmansurov'un saldırıdan hemen önce paylaştığı bir sosyal medya gönderisinde, atış ruhsatı ve silah alma sürecini anlattığı dikkat çekti. Paylaşımında, "Kendimi ne kadar uzun süredir tanıyorsam, hep ölümü düşündüm.15 yıl önce silahlarla tanıştım. Artık onlarla iyice haşır neşirim, istediğimi yapabilirim. Elimde ne tuttum önemli değil, bomba da bıçak da olabilir. Planımdan sonuçlarını gördüğüm için vazgeçemeye çalışıyorum" dediği öğrenildi.

 

 

Üniversiteye kanlı saldırı düzenleyen 18 yaşındaki saldırganın sosyal medya paylaşımı dikkat çekti! ile ilgili etiketler Rusya Saldırı üniversite Sosyal Medya sibirya saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.