Üniversiteli Sedefnur 7’nci kattaki pencereden düştü: 3 gözaltı

Kocaeli'de polis memuru olan erkek arkadaşıyla birlikte bir polis memurunun evine misafirliğe giden üniversite öğrencisi Sedefnur Ç. (23), 7’nci kattaki dairenin penceresinden düştü. Ağır yaralanan 23 yaşındaki Sedefnur Ç. yoğun bakımda tedavi altına alındı. 2 polis memuru ve evde bulunan 1 genç kız gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Sedefnur Ç., polis memuru olan arkadaşı A.B. ile birlikte polis memuru olan arkadaşları O.Ç.’nin evine gitti.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki evde, Sedefnur Ç.sabah saat 06.30 sıralarında 7’nci katta bulunan dairenin penceresinden aşağı düştü.

Genç kızın düştüğünü görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sedefnur Ç.’ın vücudunda kırıklar bulunduğu belirlendi. Ağır yaralanan genç kız yoğun bakımda tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis olay yerinde incelemede bulunurken, polis memurları A.B. ile O.Ç. ve kız arkadaşı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DHA

Üniversiteli Sedefnur 7’nci kattaki pencereden düştü: 3 gözaltı ile ilgili etiketler Kocaeli Sedefnur Çağlar 7. kattan düştü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.