Üniversiteli 15 kıza film tuzağı!

İstanbul'da özel bir üniversitede okuyan öğrencilerin kurduğu WhatsApp grubunda bazı kişiler özel bir kanala film çekeceklerini belirterek yönetmen asistanı, sesçi, ışıkçı, kurgu operatörü alacaklarına ilişkin paylaşım yaptı. İlana çok sayıda öğrenci başvurdu. İlanı paylaşanlar 15 kızı mülakat adı altında görüşmeye aldı. Kızları taciz edip, bekaret durumlarını sorgulayan bu kişiler daha sonra da kızlara ilişkin bilgileri gruptan ifşa etti. Şebekenin bir üyesi tutuklanırken, 2 kişi aranıyor...

İğrenç olay, özel bir üniversitede "Habercilik" öğrencisi olduğunu ifade eden "Kardelen" rumuzlu bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı.

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre, özel bir üniversitenin öğrenci WhatsApp grubunda, "bir dizi kanalına çekilecek film için yönetmen asistanı, sesçi, kastçı, ışıkçı ve kurgu operatörü alınacaktır" şeklinde ilan veren grup üyesinin yönlendirdiği adrese 15'i kız, 2'si erkek 17 öğrenci başvuruda bulundu.

Bağcılar'da bir kafede gerçekleşen görüşmelere giden öğrencilere, şebeke üyeleri set ekibi kurduklarını, pandemiden dolayı ofislerinin kapalı olduğunu, kendilerine 3 hafta eğitim vereceklerini söylediler.

Şebeke üyeleri, görüşme yaptıkları öğrencilere eğitimlerden "proje gizliliği” gerekçesiyle kimseye bilgi vermemelerini de istedi. Görüşmeleri kafede yapmaya devam eden şebeke üyelerinin ikinci aşamada üniversiteli kızlara yönelik tacize başladığı ileri sürüldü.

"SİZİ BEKARET TESTİNE GÖTÜRECEĞİZ" DEDİLER

Devam eden görüşmelerde "psikanaliz" adı altında kız öğrencilerin özel hayatlarını sorgulayan şebeke üyeleri, daha da ileriye giderek işi sözlü taciz boyutuna taşıdı. Görüşmeye aldıkları üniversiteli kızlara “Bekaret durumlarını” ve ilişkilerini soran şebeke üyeleri “Sizi bekaret testine götüreceğiz” dediler.

Şebekenin iğrenç emrivakisine itiraz eden kızların bu tepkisi üzerine, projede yönetmen yardımcısı olduğunu iddia eden kişi, yanında bulunan 2 kişiyle görüşmenin yapıldığı Bağcılar'daki kafeyi terk ederek kaçmaya kalkıştı. Yaşanan kovalamaca sonucunda kızlar bu kişiyi yakalayarak polise teslim etti.

Polisin gözaltına alıp mahkemeye sevk ettiği Ozan Özdemiroğlu isimli şebeke üyesi tutuklanıp cezaevine gönderildi. 

Olaya ilişkin kovuşturma başlatan polis kaçak 2 şebeke üyesinin yakalanması ve şebekenin arka planında ne bulunduğunun ortaya çıkarılması için çalışma başlattı.

Mağdur öğrencilerin şikayetçi olup suç duyurusunda bulunduğu şebekenin öğrencilerden para da aldığı belirlendi. Şebeke üyelerinin ayrıca öğrencilerden bir kısmının başvuru evraklarındaki kimlik bilgilerinin de çalındığı tespit edildi. Sözlü ve fiziki tacize uğradığını ileri süren kız öğrencilerin bir kısmını ise şebeke tarafından özel bilgilerinin alınıp ifşa edildiği anlaşıldı. Polisin şebekeye yönelik çalışmaları sürüyor.

Üniversiteli 15 kıza film tuzağı! ile ilgili etiketler İstanbul film polis üniversite şebeke
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.