Üniversiteler online mi olacak? YÖK tekrar uzaktan eğitime geçecek mi?

Üniversiteler online mı olacak? YÖK uzaktan eğitim açıklaması yaptı mı sorularının yanıtı haberimizde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası okulların online eğitime devam edeceğinin açıklamasının ardından üniversitelerin de online eğitime geçip geçmediği merak konusu oldu.

Üniversiler online mi olacak? Yüz yüze eğitim veren üniversiteler uzaktan eğitime geçecek mi sorularının yanıtı haberimizde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kısıtlama kararları kapsamında okulların online eğitime geçeceğini açıklamasının ardından üniversitelerde de yüz yüze eğitime ara verilmesi gündeme geldi. Ancak YÖK'ten konuyla ilgili bir açıklama henüz gelmiş değil.

ÜNİVERSİTELER ONLİNE MI OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı kısıtlama kararları kapsamında okullarda  yıl sonuna kadar online eğitime geçilecek. Uzaktan eğitime tekrar geçilme kararı alınması sonrası üniversitelerin de yine uzaktan eğitime geçebileceği söylentisi sonrası öğrenciler de araştırmalarına başladı.

YÖK YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VERDİ Mİ?

Uzaktan eğitime geçilmesi sonrası YÖK, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Üniversitelerde online eğitime geçilme kararı alındığı takdirde haberimiz güncellenecektir.

Üniversiteler online mi olacak? YÖK tekrar uzaktan eğitime geçecek mi? ile ilgili etiketler YÖK online eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.